2777
2789
عنوان

سیصد تومن بهم بدن توافق کنم واسه مهریه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 122 پست
من جداشدم غیابی طلاق گرفتم ۱۰۰ تا سکه مهریم مانده حکم طلاق با مهریه صادرشده

آها پس اون موقع خوبه بگیر بقیشو 

چطور راضی شد طلاق بده خوبه نگفته مهرتو دادم طلاق نمیدم یا حق طلاق با تو بود؟ 

جدا شدم غیابی طلاق گرفتم ۱۰۰ تا سکه مهریم مانده

چرا قسطی کردی مال بهش میرسید میتونستی یه جا بگیری اشتباه کردی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بذار بده، سی صد پول سه تا سکه اس و و اون باید۱۰۰تا بده!

اگه وااافعا اذیتت کردن،بگیر

یاحداقل یه میلیارد بگیر و بده به طلا یا خونه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
به نظرم اگه به پولش احتیاح نداری بزار بده تا حساب کار دستش بیاد ب نظرم مهریتو نبخش

اخه میترسم سالی رو نده اذیت کنه اخه سه سالم فراری بود دادگاه نمیامد جلب شد افتاد زندان مجبور شدن یه سکه رو بدن

ببین اگر طلاق گرفتی ن توافق نکن 

بزار تا آخر عمر سر مهریه استرس بکشه 

اگ هر ۱۸ ماه هم پیداش نکرده نتونستی جلبش منی بلاخره یجایی گیرش میاری همه قسطای مونده رو ازش میگیری 

باکره ای؟ اگر باکره نیستی اصلا توافق نکن اصلا 

بزار درس عبرت بشه براشون با دختر دیگ ای اینکارو نکنن 

منم تو شرایط خودتم 

نه بذار بده، سی صد پول سه تا سکه اس و و اون باید۱۰۰تا بده!اگه وااافعا اذیتت کردن،بگیریاحداقل یه میلی ...

اره اذیتم کردن🥺🥺 خودشم ۲ ماه زندان بود واسه مهریه تازه ازاد شده  یعنی اون سالی یه سکه رو میده میترسم نده اخه واسه شهر خودم نیست کار ثابت هم نداره

من جداشدم غیابی طلاق گرفتم ۱۰۰ تا سکه مهریم مانده حکم طلاق با مهریه صادرشده

من جای تو بودم همچی کاری نمیکردم

بزار جونش دربیاد بیاد سکه هاتو تا اخر عمرش بده

تازه فردا پس فردا ارثی هم بهش خورد میتونی بخاطر مهرت توقیف کنی بدهی داره بهت سکه ام که روز به روز میره بالا

اونی از مهرش میگذره که طلاق نگرفته و مجبور به ساز مرد برقصه

اخه میترسم سالی رو نده اذیت کنه اخه سه سالم فراری بود دادگاه نمیامد جلب شد افتاد زندان مجبور شدن یه ...

توعم شکایت کن یا پول بیشتر بگیر بعدش جدا شو دیوونه ای مگه با ۳۰۰ بری؟

اون کل زندگیتو نابود کرده بعد ب همین راحتی بیخیال شی؟

بزار مثل سگ پشیمون شه بهشونم بگو من پول ۲۰ تا یا ۳۰ تا سکمو میگیرم بعدش می بخشم

ببین اگر طلاق گرفتی ن توافق نکن بزار تا آخر عمر سر مهریه استرس بکشه اگ هر ۱۸ ماه هم پیداش نکرده نتون ...

منم ازردواج دومم ۹ماه قیدهمه چیو زده بااینکه مقصر حالا نفقه بهم نداده محکوم شده هییچی نداره بده ولی ادیتم کرد ۳سال عقد بلاتکلیف 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊