2777
2789
عنوان

سیصد تومن بهم بدن توافق کنم واسه مهریه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 126 پست
من مادرش رو مصبب همچی میدونم

برامنم دهن بین بود، عزیزم مقصرخودشونن اجازه میدن

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين اسي كلا ما هر چي توي زندگي به سرمون مياد يك جايي نتيجه كوتاهي خودمونه

الان تو كوتاه بيايي و نشون بدي كه با اذيت كردنت ميتونن حقت رو بخورن، با نفر بعدي هم همين كارو ميكنن و اين چرخه ميچرخه و يك جايي دوباره به خودت برميگرده

يه طورايي همه در برابر هم مسئوليم

اينا هم چون تابحال كسي نر.يده بهشون اينطور هار شدن 

من استارتر نیستم گلم شوهرم ب من پول نداده

🤦🏻‍♀️اینقدرتعداد ادمایی ک شوهراشون این بلاروسرشون اورد زیادشده فکرکردم استارتری

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

چیکارکنم مثلا؟

ببخشید دیر جواب دادم بهت خب ببین میتونی اگه ازشون شما ره داری بهشون پیام‌بده که اگه اون‌پولی که ازشون میخایی رو بهت ندن مثلا نا آخر عمرشون باید سکه بدن و یا پسرشون میره زندان و اذیت میشه پس به نفعشونه باهات کنار بیان از این حور حرفا مثلا

من جداشدم غیابی طلاق گرفتم ۱۰۰ تا سکه مهریم مانده حکم طلاق با مهریه صادرشده

چه جوری با چه علتی طلاق گرفتی. ؟چه جوری طلاق دادند ؟منم می خوام طلاقذبگیرم دلیل ندارم مهریه قسط بندی شده 

اعتیادش تودادگاه چطورثابت شد؟ شوهرمنم مصرف داره ولی طوری نیس ک از ظاهر افتاده باشه خودش بهم گفت تومع ...

از ندادن نفقه استفاده کردم برای جدایی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
از ندادن نفقه استفاده کردم برای جدایی

مث شوهرمن براهمین شوهرم محکوم شد بازم هنوز چیزی بهم نداده رفته اعتراص زده

مث شوهرمن براهمین شوهرم محکوم شد بازم هنوز چیزی بهم نداده رفته اعتراص زده

همسر سابقم برای هیچ چیزی حضور نداشته برای همین غیابی شده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

خدا نابود کنه همچین مادرهای سمی رو ک آفت زندگی بچه های خودشون میشن.. خب زنیکه تو ک میحای بیای پسرتو پر کنی ک طلاقش بده نمیدونی با این رزومه چه گندی ب زندگی و سرنوشت بچت داری میزنی!! خدا دوستت داشته ک از همچین خونواده منفوری جدا شدی رفتی.. و الا یک عمر باید با مادر سمی ش جوونیتو ب باد میدادی و دچار هزار مدل مرض اعصاب میشدی!

یا یک میلیارد یا همون ۳ سال ۲ سکه

والسلام

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

خدا نابود کنه همچین مادرهای سمی رو ک آفت زندگی بچه های خودشون میشن.. خب زنیکه تو ک میحای بیای پسرتو ...

والا بخدا اصلا این زنیکه عفریته خیلی حسود بود همش پرش میکرد خدالعنتش کنه 🥺🥺🥺