2777
2789
عنوان

سیصد تومن بهم بدن توافق کنم واسه مهریه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسم ازینکه همون هر ۱۸ ماه رو نده اذیت کنه یا قاچاقی بره از کشور

بخاطر همچین مبلغی نمیره از کشور

تازه اگه میترسی ممنوع الخروجش بکن

مجبوره بهت بده نمیتونه هیچ‌جوره‌ در بره اگه نده جلبش میتونی بکنی. 

بخاطر همچین مبلغی نمیره از کشورتازه اگه میترسی ممنوع الخروجش بکنمجبوره بهت بده نمیتونه هیچ‌جوره‌ در ...

خب پرسیدم میگن چون اعسارش پذیرفتع شده نمیتونی دیگه ممنوع الخروجش کنی میگن چون پیش قسط رو داده نمیده اگه بعد از ۱۸ ماه دوباره نده میتونی

مگه وفتی بمیره میتونی سهم الارثش رو بگیری؟

باه حتی بیست سال هم بگذره از خانواده اش کسی مثل پدر یا مادر فوت کنه شما میتونی سریعا مهریه تو بزاری اجرا سهم الارثش رو توقیف کنی 

اما این درصورتیکه ازش باخبر باشی 

خب پرسیدم میگن چون اعسارش پذیرفتع شده نمیتونی دیگه ممنوع الخروجش کنی میگن چون پیش قسط رو داده نمیده ...

اهان 

ولی خیالت راحت اون هیچ وقت بخاطر هر ۱۸ ماه یه سکه از کشور خارج نمیشه

باه حتی بیست سال هم بگذره از خانواده اش کسی مثل پدر یا مادر فوت کنه شما میتونی سریعا مهریه تو بزاری ...

مادرش که جوان حالا حالاها نمیمیره پدرشم که نمیدونم چی بنامشه بعدم تا اونموقع که خیلی شاید نمردن