2777
2789
عنوان

بین طبیعی و سزارین انتخابتون کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 103 پست
من سه تا سزارین داشتم موردی نداره

خب پس دیگه شما تو این موردم خیالم و راحت کردی

دیگه صد در صد نظرم روی سزارین هست

وقتی ادم میتونه شیک و تمیز بره بیمارستان بچه شو دنیا بیاره بدون درد نمیدونم چرا بعضیا اصرار دارن برن طبیعی و درد بکشن

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس دیگه شما تو این موردم خیالم و راحت کردیدیگه صد در صد نظرم روی سزارین هستوقتی ادم میتونه شیک و ...

بعدش به امید خدا پمپ درد بگیر حتما حالت عالی عالی میشه و لذت نی نی جان رو میبری 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

۸ ماه طبیعی نیست😐 فک کنم شما مشکل دیگه ای هم داشتین

نه دکتر رفتم   گفت به خاطر سختی زایمانم بود ..شلی کمر گرفته بودم و اینکه به خاطر سختی زایمانم داخل واژنم برش خورد که نمیتونستم بیش از یه ربع وایستم ، داخل واژنم درد شدید میگیرم..رفتیم پیش دکتر امیرآبادی تهران ، گفت فقط باید صبر کنی بدنت خودش خودش رو ترمیم کنه و کاری نمیتونیم بکنیم 

معمولا طبیعی بچه دوم راحت ترهسزارین بچه دوم سخت‌تر ولی در کل هرچی اعصابت راحتتر باشه هرچی دکترت خوبت ...

والا عزیزم الان دیگه نمیشه به نظر دکترا اعتماد کرد

مگر دیگه اینکه خیییییلی به دکترت مطمئن باشی که با وجدانه

الان همه دکترا بخاطر امتیاز خودشون میگن طبیعی 

کسی رو‌ میشناسم‌ بنده خدا تا پا مرگ‌رفت ولی دکترش سزارینش نکرد بخاطر امتیاز خودش

خیلی بی وجدانن بعضیاشون بنظرم اصلا نباید به انتخاب دکتر بزاری

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا من سزارین بودم اولی سخت بود دومی بهتر و سومی خیلی راحت تر بود و پمپ درد داشتم

بله درسته منم نوشتم معمولا  چون بعد زایمان اول ناخواسته بدن ضعیف تر میشه و اینکه به دکتر هم مربوطه 

کم ندیدم اطرافم کسایی که سزارین کردن و بابت زایمان سختی که داشتن بعد سالها هنوزم عوارضشو دنبال میکنن 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
بله درسته منم نوشتم معمولا چون بعد زایمان اول ناخواسته بدن ضعیف تر میشه و اینکه به دکتر هم مربوطه ک ...

منم طبیعی زیاد دیدم کارشون به عمل افتادگی رحم و مثانه کشیده حالا چیزهای دیگه که بماند

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

نه دکتر رفتم گفت به خاطر سختی زایمانم بود ..شلی کمر گرفته بودم و اینکه به خاطر سختی زایمانم داخل و ...

شما کلا زایمان برات سخته رابطی به طبیعی نداشته

احتمالا سزارین به مراتب براتون سختر باشه 

شما کلا زایمان برات سخته رابطی به طبیعی نداشتهاحتمالا سزارین به مراتب براتون سختر باشه

نمیدونم  خدانکنه 🥲استرسم نده خواهر الان باردارم🥴..دکتر گفت طبق تجربه قبلی اینسری سزارین باید کنی..ان شاءالله که برام خوب باشه و زایمان راحتی داشته باشم

اونو هنوز تجربه نکردم ..هر دو معمولا عوارض داره ...یکی بهش طبیعی می‌سازه یکی هم براش سرازین بهتره. ...

برای همینه که طبیعی شناخته شده تر و به رسمیت شناخته شده تر چون اولی طبیعی باشه دومی میتونی سزارین کنی

اما سزارین دیگه هیچ راه برگشتی نداره پس بهتره واسه کسی نسخه سزارین نپیچیم

برای همینه که طبیعی شناخته شده تر و به رسمیت شناخته شده تر چون اولی طبیعی باشه دومی میتونی سزارین کن ...

عزیز دلم چرا حق به جانب نظر میدی 😕😁..شما تموم پیام های من رو بخون..کجا نوشتم سزارين از طبیعی بهتره؟

گفتم به ایشون بستگی به بدنت داره و حتما از چند تا دکتر بپرسن و مشورت بگیرن ..پیام هام هست ..

درضمن بعد از سزارين هم میشه مجدد طبیعی زایمان کرد  که بهش ویبک میگن🥰