2777
2789

بچه بودم می دیدم تو فیلم ها کنار هم میخوابن بچه دار میشن بعد من واسه ام سوال شده بود که چرا من بچه دار نمیشم😑😑😑

اونوقت از ترس بارداری تو ۴ سالگی رفتم وسط پذیرایی یک قلعه ساختم و شب ها اون جا می خوابیدم تا کنار کسی نخوابم و باردار نشم🤣🤣🤣😐😐😐😐

حتی مامانم هم حریف نمی شد از قلعه بیرون بیام😂🤣

شما چه طرز فکر سمی داشتین؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچگی منظورم بود توی عنوان

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرفتم به عروسکام میگفتم حرف بزنین من قول میدم به کسی نگم حرف میزنین🙂🤰🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خدایی خیلی سم بودی

وواقعا

اخه ۴ سالم هم بیشتر نبود جالبیش اینه🤣

فکر می کردم خواهر و برادرا با هم ازدواج می کنن و اگه بچه ایی اضافه موند، خانواده ها اضافه مونده هاشونو به ازدواج هم درمیارن

فقط ۵ سالم بود!

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

فکر میکردم درخت ماکارونی وجود داره و ماکارونی رو از درخت میچینن

این طرز فکر تا ۶ سالگی من هم داشتم🤣