2777
2789
چون وام میگیرن راحت علتش اینهاونم این وام رو به هر کسی نمی دن یعنی شما به عنوان تازه کار وارد شی با ...

البته داداشم از بانکی های قدیمیه پنج سال دیگه بازنشسته میشه ، میگه بانک قدیمش خوب بود 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

۱۸ سالگی آدم گاوه

چه طرز صحبت کردنه خانم!

من و خیلیای دیگه تو همین ۱۸ سالگی تصمیم گرفتیم و راضی هم هستیم

خدا به آدم عاقل داده

اول آدم خوب باید فکراشو بکنه، سبک سنگین کنه، مشووووورت کنه!

بعدم شمای ۱۸ ساله نمی‌دونستی وقتی به چیزی علاقه نداشته باشی توش موفق نمیشی؟

اینجا مقصر خودتونید که سبک سنگین نکردین

شرایط فرهنگیان از اول همین بوده و واقعا کسی که عشق و علاقه داره باید واردش بشه 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐خب دوست دارم خودم واسه خودم مستقل شم

اینا همش فکر جونیه وگرن من خودمم با پدر مادرم نمیسازم از بچگی میگم برم کار کنم خودم مستقل شم خونه بخرم ماشین و.... الان ۱۰جا کار میکنم با اینکه خونه پرد مادرمم ی مریضی میگریم ادمو میبینع کل پولاش رفته. این چرتو پرتا رو بیخیال لذت ببر از همین چیزی که هستی

پس این معلمایه کنکور چی هستن پول پارو نمیکنن باز در کنارش هزار تا جزوه هم میفروشن.بعضی معلما میرن تو ...

اون معلمای زده بالای کنکور همه پزشکن و با اعتبار پزشکی کشیدن بالا 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

خب من اون موقع خودمو نمی‌شناختم و طبیعیه من فقط ۱۸ سال داشتم

تست می‌دادید

با مشاور صحبت می‌کردید

قبول کنید که اون موقع دلتون خوش به حقوق دانشجویی بود و اصلا دوست نداشتید به چیزی جز فرهنگیان فکر کنید

خیلیا اینطوری بودن

و ذات آدمیزاد اینطوریه که وقتی به یه چیزی میرسه ، دوست داره به بیشترش دست پیدا کنه

پس احساستون تا حدی طبیعیه 

من فقط می‌خوام یادآوری کنم زمانی رو که شما واقعا آرزوتون بود فرهنگیان قبول بشید

همیشه سعی کنین خدارو شکر کنین که بیشترشو بهتون بده

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
😐😐واقعا فکرت محدوده پدر و مادر که همیشه نیستن

خب خانوم بلند پرواز برو ببینم چیکار میکنی وسط این جامعه برو 

جای سفت نشاشیدی برو ببینم چیکار میکنی گلم

وقتی ی پراید مدل۸۵رو بهت میدن ۲۵۰ تا ۳۰۰میلیون برو شما بنز بخر عشققققم خانوم بلند پرواز ....

یه جوری حرف میزنی انگاری من عشق میکنم از وضع الانم ...

مجبورررریم میفهمی مجبوررررر

تست می‌دادیدبا مشاور صحبت می‌کردیدقبول کنید که اون موقع دلتون خوش به حقوق دانشجویی بود و اصلا دوست ن ...

خب اون آدم ۱۸ ساله اون موقع با آدم الان خیلی تفادت دارم اگه با عقل الان برمیگشتم عقب اگه حتی مجبور میشدم بساط کنم قطعا انتخابم فرهنگیان نبود

خب خانوم بلند پرواز برو ببینم چیکار میکنی وسط این جامعه برو جای سفت نشاشیدی برو ببینم چیکار میکنی گل ...

خب اومد و مامان بابات خداب نکرده نبودن خونه و ماشین از کجا میخوای جور کنی 😐😐

کارگری شغل تخصصی حساب میشه تو دهات شما؟😐

لحنت مودبانه نبود ترجیح میدم بات ادامه ی بحث ندم ...

واقعا وقت هم ندارم 

خیلی چیزها هست که نمی تونی الان متوجهش شی جز با تحقیق و تجربه ی بیشتر

اما تو تاپیکام در مورد مسائل مرتبط با معلمی خوبی ها و بدیهاش و سوالهایی که پیش میاد نوشتم

دوست داشتی بخون استفاده کن تا بهترین تصمیمو برای زندگیت بگیری 

چه خواستی خارج شی چه خواستی بمونی 

قطعا به این تاپیک برنمی گردم

موفق باشی!!!!

کاری به معلما ندارم حق با شماست در مجموع ولی بانکی ها راجع حقوقشون دروغ میگن ، داداش من رییس بانکه ب ...

گلم دروغ تمی گه حالا حقوقش ۵۰ تومن باشه شک نکن بیشتر نیست فیش حقوقش ببین ، دایی منم کارمند بانکه هم عموم ، داییم خوب ده تا شغل دیگع بغل کارش داره که چیزی نمی گه مدرسه فوتبال ، سوپر مارکت ، سر دبیر روزنامه ،ارز دیجیتال و مربی فوتبال بچه ها خوب وضعش بهتره ، دادلش شما لندکروز سوار می ه ببخشید بیاحترامی نشه یا شغل دیگه داره به شما نمی گه یا وام کلان برای خودش می گیره به اسم مردم ، از این ریس های متخلف تو بانک کم نداریم ،این  کار هم قانونی هم شرعی  حرامه ،ریس بانک می شناسم با این کارا کارخونه زده ،ریس بانک نی شناسم ادم درستی زندگی نرمال داره