2777
2789

ببخشید ولی وقتی اومدین فرهنگیان مگه نمیدونستین حقوقش کمه؟

منم مثل شما فرهنگیانم و با علم اینکه حقوقش کمه اومدم. با علم اینکه سر و کله زدن با بچه ها و خانواده هاشون سخته اومدم

به زور که نیاوردنتون تو این شغل!

خوبه آدم دیروزشو یادش نره 

من هروقت می‌خوام ناشکری کنم به خودم یادآوری میکنم که زمانی که کنکوری بودم چقدر از خدا معلمی رو خواستم 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا میتونن تو کلینیک هاکار کنن معلمی جای پیشرفتم نداره

پس این معلمایه کنکور چی هستن پول پارو نمیکنن باز در کنارش هزار تا جزوه هم میفروشن.

بعضی معلما میرن تو کار کاسبی مغازه داری املاکی. کشاورزی و....معلم خصوصی

بعدشم توکه دختری  قرار نیس زنو بچه نون بدی که اینقدر جوش میزنی من اول حرفمم به خاطر همین گفتم چسی چسی ...

تو پسر بودی قرار بود خرج زنو بچه و ماشینو خونه بدی چیکار میکردی پس

والا الان اینقدر که تو کنکور فرهنگیان واسه دخترا رقابت زیاده واسه پسرا یک هزارمش  هم نیس .

البته الان با این وضع بیکاری سنین بالا دارن اعتراض میکنن شرایط سنی رو بیارن بالاتر اوناهم شانسشونو امتحان کنن

کارمند بانک صبح ۶ می ره سه بعد از ظهر می اد خونه ، با کلی ادم کله شق عصبانی که از وضع کشور دلشون پر ...

کاری به معلما ندارم حق با شماست در مجموع ولی بانکی ها راجع حقوقشون دروغ میگن ، داداش من رییس بانکه بش میگی چقدر حقوقته میگه ۳۰ تومن بعد ماشین زیر پا لنذکرروز خونه بالاشهر سفر های خارجی به راه هر سال رو داره کل اروپا رو گشته واسه دخترش که پزشکی ایران قبول شده اسپرتیج خریده چند نا خونه تو مناطق خوب تهران داره اینا فقط اموالی هستن که ازش لو رفته بماند که چقدر پنهان کاره و چندین برابر گفته هاش ملک داره زنش هم دیپلم بیشتر نداره و خانه داره  ، اینا با ۳۰ تومن جمع میشه؟ والا پزشک های متخصصش هم جز افراد محدودی که سابقه و شهرت زیادی دارن لندکروز پلاک ملی زیر. پا نمیندازن که این داداش منم داره ، ی رییس بانک دیگه هم داریم دقیقا وضع مالیش مثل داداشم توپه 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

کاری به معلما ندارم حق با شماست در مجموع ولی بانکی ها راجع حقوقشون دروغ میگن ، داداش من رییس بانکه ب ...

چون وام میگیرن راحت علتش اینه

اونم این وام رو به هر کسی نمی دن یعنی شما به عنوان تازه کار وارد شی با وام نمیدن راحت به چیزی بین خودشونه و آدمای مطمئن خودشون 

در ضمن کارمندای بانکی که اطرافم بودن راستشو میگن قرار نیست همه دروغ بگن... الان پسرعمم حقوقش زیاد نیست ولی پارسال فقط با پول بانک خونه ساخت کلی وام گرفت با قسط خیلی کم

وام خوب بهشون میدن

داداشمه دوسش دارم ولی خدا میدونه سرمایه بالای ۲۰۰ میلیاردش چطوز جمع شده ، خودس میگفت زمانی که ملک ارزون بوذه حدودی ۱۰ سال پیش ی وام میگرفته ی خونه میخریذه ، گقت در سال چندین وام میگرفته، دیگه شما موقع ارزونی جمع کنی معلومه الان سرمایت انقذر میشه ، الان هر کی هر چی داره از قبل داره 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است