2777
2789
عنوان

تولد دو سالگی دخترمه چیه پیشنهادی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست
😂😂😂مامانم اینا که ۴ نفره جمعاپدر شوهرم اینا ده نفرنمیبینی روحیات هر طرف متفاوته،برا راحت بودنشون ...

تو ۱۴نفر به علاوه ۳نفر خودتون رو‌نمیتونی اداره منی؟!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون آتلیه و کافه هزینه یک مهمونی داره دیگه منم توی تولد دخترم ۱۰سالشه گفتم بریم آتلیه حامد گفتم پس ...

اخه مهمون نداشتیم سال اول اتلیه بریدم هزینش با کیک حدود ۴ تومن شد سال دوم کافه که فقط هزینه  کیک و ابمیوه  کافه

اخه مهمون نداشتیم سال اول اتلیه بریدم هزینش با کیک حدود ۴ تومن شد سال دوم کافه که فقط هزینه کیک و ا ...

مهمونی به صرفه تر میاد که کلی هدیه میکیره 

برای جسم ده سالمی دختر من خودمون براش بک النگو خریدیم شام هو سوپ و ساندویچ و کیک میوه و بابام دو تومن داد پدرشوهرم اینا یک تومن خواهرم بم تومن عموی دخترم یک تومن و خاله‌ی من و دختراش هر کدوم پونصد دادن وبا پول هایی که جمع شد رفتیم یک انگشتر براش خریدیم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مهمونی به صرفه تر میاد که کلی هدیه میکیره برای جسم ده سالمی دختر من خودمون براش بک النگو خریدیم شام ...

اخه ما کادو میدن کلا خخخخ  من جشن نگرفتم چون تو محرم بود  و گفتم کوچیکه فعلا درکی نداره ولی کیک بردم تقسیم کردم کادو دادن 

اخه ما کادو میدن کلا خخخخ من جشن نگرفتم چون تو محرم بود و گفتم کوچیکه فعلا درکی نداره ولی کیک بردم ...

مبارکش باشه کلی ایشالله بزرگ شه بک تولد بزرگ توی تالار یا جشن سرا با کلی تدارکات