2777
2789
عنوان

من تحلیل روانشناسی نقاشی کودک بلدم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 66 پست

من هنوز نقاشیای بچگیمو دارم و همینطور برادرم 

ولی خو دم دستم نیس حیف 

ولی نقاشیهای برادرم اینطوری بود که برای ادمه ا لت میکشید که داره جیش میکنه چه معنی داره؟؟ 

بعد تشخیص دادن اتیسمه 

ولی چرا قبلا خوب بود ولی نقاشیاش اینطور بود چه معنی میده

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه من که ۴سالشه تقریبا تازه دارم بهش نقاشی یاد میدم بیشتر دفترش خط خطیه 😅

فعلا به قول خودش پنکه یادگرفته بکشه و آدمک که کلش قد ی صفحه دفترشه 😅

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من خیلی زیاد نقاشی میکشه،الان مدرسست،تا بیاد بهش بگم یه نقاشی بکشه بفرستم 

خیلی از اینجور روانشناسیا خوشم میاد و واقعا دلم میخواد بدونم دخترم چه مشکلاتی داره 

استارتر الان بچه هر مشکلی داشته باشه خودش میدونتش یا این مشکلاتی که میگید تو ناخودآگاهشه و پنهانه؟؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ن عکس میاد ن لینک 

معمولا از همه رنگ های مداد رنگیش استفاده می‌کنه

شلوغ می‌کشه صفحه رو 

همیشه هم دختر میکشه 

پرچم ایران هم حتما همه نقاشی هاش می‌کشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
دختر من خیلی زیاد نقاشی میکشه،الان مدرسست،تا بیاد بهش بگم یه نقاشی بکشه بفرستم خیلی از اینجور روانشن ...

سلام عزیزم وقت بخیر. 

ممکنه هم خودش خبر داشته باشه مخفی کنه 

هم ناخودآگاه باشه 

من به پدر و مادر میگم و حتی بهشون میگم چیکار کنن

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
سلام عزیزم وقت بخیر. ممکنه هم خودش خبر داشته باشه مخفی کنه هم ناخودآگاه باشه من به پدر و مادر میگم و ...

دمت گرم چقد خوب

تایپیکتو اصلا پاک نکن بذار بمونه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ن عکس میاد ن لینک معمولا از همه رنگ های مداد رنگیش استفاده می‌کنهشلوغ می‌کشه صفحه رو همیشه هم دختر م ...

نوعی که دختره رو می‌کشه یا نمادی از خودشه 

یا داره تصویر ایده آل از یک دختر که میخواد باشه رو می‌کشه. 

اگر هم شما یا خاله دور و برش زیاد به خودتون می‌رسید باعث میشه زن ها به چشمش زیبا بیان و بخواد تحسین خودش رو نشون بده. برای مثال اگر بچه ای خاله ی خودش رو با گردن خیلی بلند بکشه از نظرش خاله دست نیافتی و الهه گون هست 😂😍 و یا حتی نشان از کم حرفی یا پر حرفی اون فرد باشه. 

باید ببینم چطوری می‌کشه تا نظر قطعی بدم. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
یکی از نقاشی‌های چند روز قبلشم اگه داری بفرس

نقاشی زیاد داره و میکشه

معمولا طبیعت میکشه،دریا و سبزه و درخت و کوه 

ولی دلم میخواد بگم هرچی که دوست داره و به ذهنش میرسه بکشه ببینم چطوریه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
@niniyar‍ لطفا عکس های این تاپیک رو سریعتر تایید کنید تا روند تاپیک خوب پیش بره

متشکرم مهربان

سلام عزیزم وقت بخیر. ممکنه هم خودش خبر داشته باشه مخفی کنه هم ناخودآگاه باشه من به پدر و مادر میگم و ...

ی دختر چهار پنج ساله ک لباس عروس و عروس زیاد میکشه علت خاصی داره؟ عکسش هر کار میکنم نمیاد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

نوعی که دختره رو می‌کشه یا نمادی از خودشه یا داره تصویر ایده آل از یک دختر که میخواد باشه رو می‌کشه. ...

چ باحال 

آیا کتاب خاصی راجب این موضوع هست ک بهمون پیشنهاد بدید بخونیم برای یادگیری و فهم اینجور مطالب 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣