delbareashna مدیر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2117 عنوان من تحلیل روانشناسی نقاشی کودک بلدم | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 66 پست اگه بچتون نقاشی زیاد میکشه بفرستید اینجا عکسشو براتون تحلیل کنم میتونم بهتون بگم چه مشکلات روحی روانی اذیتش میکنه و دیدش به شما یا همسرتون چیه رایگان هم انجام میدم. من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞 1404/08/18 | 13:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدلیام عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 1963 آخ که عاشق این مطالب روانشناسی ام تحلیل نقاشی و زبان بدن و ...
delbareashna مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2117 آخ که عاشق این مطالب روانشناسی ام تحلیل نقاشی و زبان بدن و ... منم خیلی خیلی دوست دارم من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1314 احیانا یا انرژی زیادی توی خودش سرکوب میکنه یا زیاد بهش خشم و فشار فیزیکی و روانی وارد میشه از اون ط ... ممنونم عزیزم میتونم تاپیکتون ذخیره کنم هروقت سوال داشتم بپرسم؟ خیلی به این مقوله علاقه دارم
delbareashna مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2117 ممنونم عزیزم میتونم تاپیکتون ذخیره کنم هروقت سوال داشتم بپرسم؟ خیلی به این مقوله علاقه دارم با کمال میل در خدمتم من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
delbareashna مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2117 عزیزم❤️ بزرگوارید 🩷🩷 من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞