2777
2789

عزیز منم اول دوبار خوندم 

دفعه دوم پدرم منو غیر انتفاعی ثبت نام کرد

بنظرتون من نتونستم زندگی کنم یا پیشرفت کنم؟

من درسمو خوندم با معدل ۱۹دانشگاه قبول شدم اونم رشته حقوق

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش پایه اول تکرار می‌کرد

نمیشههه از نظر روحی ب بچه فکر‌کنم داغون‌میشه مدرسه هم عوض کنم باز تااخر عمرش حس بد داره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

سلام عزیزم چرا انقدر ناامیدی اصلا نگران نباس 

دختردایی من تت کلاس ۲وم که تموم کرد نمیتونست متن بخونه 

نمیگم درسته ها نه کم کار کردن باهاش مامان باباش بیخیال 

ولی بالاخره راه افتاد

شما لطف کنید برای پسرتون کتاب بخرید و جایزه خوب ی جوری که خوشش بیاد! مثلا نمیدونم اگر این ۵تاکتاب بخونی پی اس فایو میخرم برات!(به نسبت توان خودتون)

بعد مجبورش کنید بخونه 

هر شب بهش دیکته بگید 

اخر هفته ها یک بار صبح بگید یک بار شب بگید 

خلاصه این بچه رو مجبور کنید به نوشتن و خواندن ...

خودتونو اصلا سرزنش نکنید اصلا نگران نباشید معلمه هم حقیقتا خیلی بیشعور بوده جلوی مامانای دیگه اینجوری گفته!وا مگه همه عین همن؟؟ ادم میگه خب الان چیکار کنم تومعلمشی باهاش کار کن 

اینا میگذره اذیت نکنید خودتونو 

مشکلی داره؟ بیش فعالی، عدم تمرکز یا غیره...

عدم تمرکز دقتش ب شدتتتتت پایین داره مشق مینویسه یدفعه ی سوال از خیلی وقت ویش میپرست

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اره بابا نگران نباش پسر من بدتر بود

چجوری‌پیشرفت کرد 

کاش ی کلاس بود برا معلمها تو دانشگاه نحوره برخورد با والدین بدونن والدین چقدررررر حس‌بد میگیرن بعضی الفاظ ک ب کار برده میشه صدبار بهم گفت کاش بچتدمیموند‌اول خیلی ضعیف ای بابا من میدونم ضعیف خودمم دارم‌میگم ولی از شماانتظار راه حل دارم‌ن کاش کاش

عزیزم چرا غصه میخوری درست میشه تو پایه های بالاتر

معلمش میگ من اصن نمیذارم بره بالا

وا چرا بچتو مقایسه میکنی با بچه های دیگه هر بچه تو یچیز استعداد داره تمرین کردنو ادامه بده خوب میشه ...

هیلیییی حالم بده خیلییی حالم بدهههه

کاش معلمش بکم لحن بهتری برخورد میکرد میدونم بچم‌ضعیف ب قران ولی این لحنی کمیگن خیلی حال ادم بد میشه😭😭😭

معلمش میگ من اصن نمیذارم بره بالا

معلمش داره اذیت میکنه بهتره مدرسه بچه را عوض کنی 

ریاضیش چطوره اعداد را میتونه بشماره بنویسه؟

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده