2777
2789
چطوری بفهمم هوشش خوبه یا بد خیلی حالم بده همش میگم خنگ یعنی😭😭😭😭😭😭خیلییی داغون شدم‌امروز کاش نم ...

ازین آزمون های تست هوش ازش بگیر 

همه بچه ها هوش دارن فقط نوع هاش متفاوته 

توی درسی هست که حس کنی استعداد داره یا کار خاصی 

یه موقع ازین واژه پیش بچه استفاده نکنی که بگی خنگی و...  روش تاثیرات خیلی بدی داره

نه مشاور نبردمش تابستون هم کم کار کردماملاش ضعیف خیلییی ضعیف و‌روخونی خیلی ضعیف ریاضی میپرسم خیلی زو ...

بچه ای که ضعیف هست باید مدام براش تکرار بشه و با استمرار پیش بره چون تابستون زیاد باهاش کار نشده پسرفت داشته ... اگه فقط مشکل درس فارسی و املا هست بچه رو الکی تکرار پایه نکن به جاش بیشتر براش وقت بذار کمکش کن به کلاس برسه پیشرفت کنه بعدشم که عید و تابستون شدم نباید رهاش کنی ... براش معلم خصوصی خوب پیدا کن خودتم تو خونه باهاش کار کن روش های آموزشی با بازی خیلی جواب میده اگه دوس داری تو تلگرام بهت یاد بدم ... ولی قبل از همه اینا این هست که پیش روانشناس حتما ببرش واسه اختلالات یادگیری و پیدا کردن ریشه مشکل .

اگه حوصله و صبر و پشتکار نشون بدی مطمئن باش بچت پیشرفت میکنه اینو همینجوری نمیگم طبق تجربه کاری تو رشته روانشناسی و معلمی میگم من حتی با کودکان اوتیسم و کم توان ذهنی هم کار کردم میدونم که اونا هم توانایی پیشرفت دارن چه برسه به فرشته کوچولوی شما که خداروشکر سالم هست ناامید نشو عزیزم کمکش کن 

یه نفر یه جای دنیا داره واسه داشتن همین چیزهایی که تو داری و نادیده گرفتی دعا میکنه❤️🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری بفهمم هوشش خوبه یا بد خیلی حالم بده همش میگم خنگ یعنی😭😭😭😭😭😭خیلییی داغون شدم‌امروز کاش نم ...

انقدر خودتو اذیت نکن 

خوبه که رفتی اینجوری متوجه قضیه شدی و میتونی حلش کنی 

بچه ات نیاز به کمک داره بعد یه مدت انقدر راه بیوفده که کلی ذوقشو کنی 

بچه ای که ضعیف هست باید مدام براش تکرار بشه و با استمرار پیش بره چون تابستون زیاد باهاش کار نشده پسر ...

ممنونم ازتون من بیشتر از وسرم خودم‌نیاز دارم ب روانشناس ولی چیکار کنم ک‌شوهرم‌اصلااااااا قبثل نداره و‌اجازه نمیده و‌طوری ک خوب‌من جای بدون‌اون‌نمیرم همه جا باهم‌میریم نمیتونم‌تنها برم تلفنی نمیشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ممنونم ازتون من بیشتر از وسرم خودم‌نیاز دارم ب روانشناس ولی چیکار کنم ک‌شوهرم‌اصلااااااا قبثل نداره ...

درسته شرایط زندگی ها متفاوته اما خب بنظرم بیشتر بهش فکر کن ... واسه آموزش با بازی و مدل های مختلف آموزش اگه خواستی بیا تلگرام بهت یاد بدم خودت تو خونه با بچه کار کن خیلی تاثیر داره رو تمرکز و هوششم اثر میذاره 

یه نفر یه جای دنیا داره واسه داشتن همین چیزهایی که تو داری و نادیده گرفتی دعا میکنه❤️🎀

احتمالا معلمش تجربه کافی رو نداره ..دانش آموز تا پایه سوم .امتحان ریاضی سوال رو نمیدونه باید خود معلم سوال به سوال رو توضیح بده ..تا بچه ها حل کنن ...الان همون امتحان رو تو خونه ازش بگیر ..براش سوال رد توضیح بده ...شک نکنی راحت جواب میده...تو درس فارسی هم حروف رو باهاش کار کن ....نمیدونم تو شهر درس میخونه یا روستا ..تعداد دانش آموز چقده تو کلاس...اصلا به حرف معلمش توجه نکن ..اکثر بچه ها تو کلاس دوم یه کم ضعیف هستن ..طبیعیه ...نگران نباش

سلام عزیزم 

لطفا تحت تاثیر حرف های معلم پسرت رو با هم کلاسی هاش مقایسه نکن و اینقدر به خودت و اون بچه سخت نگیر، مهم تر از درس آرامش بچه هست اگه خیلی سخت گیری کنید جواب عکس میده و استرسی میشه

برنامه ریزی کنید و کتاب اول رو با ارامش دوباره باهاش تمرین کنید و ازش املا بگیرید ولی به هیچ وجه اگر اشتباه نوشت دعواش نکنید و عصبانی نشید، اول فقط کلمه بهش املا بگید و کم کم برید سراغ جمله های آسون.

گاهی ازش بخوایید اون معلم بشه و به شما املا بگه تا روخوانی رو تمرین کنه.

براش کتاب داستان های خیلی ساده بگیرید تا خودش بخونه با کمک شما 

از فیلم های آموزشی کمک بگیرید تا به زبان کودکانه به بچه درس بده، گاهی بچه ها حرف بزرگ تر ها رو اشتباه متوجه میشن.

اشکالاتش رو پیدا کنید که توی چه چیزی ضعف داره، مثلا حروف که صدای یکسان دارن یا چیز های دیگه روی همون ها تمرکز کنید.

به هیچ وجه روی بچه برچسب نزنید که هوشش کمه یا خنگه، تا بزرگسالی رو اعتماد به نفسش اثر میذاره

چند سال دیگه که پسرتون بزرگ شد متوجه میشید این همه حساسیت بی جا بوده 

یعنی وقتی داره ی متن مینویسه مثل خرس کوچولو اول ب کلمه نگاه کندبعد بنویسه نفهمیدم‌منظورتون پسرم‌اینج ...

ببین مثلا من فرزندتم، میخوام بنویسم : خرس کوچولو آمد. 

الان تو مرحله ی قبل از املا یعنی مرحله رونویسی و تمرینم. 

موقع رو نویسی از روی کلمه ی "خرس" نمیام حرف خ رو بنویسم بعد از رو کتاب ببینم ر رو بهش وصل کنم بعد دوباره ببینم س رو بهش وصل کنم. چون با این کار یاد نمیگیرم . 

پس چی؟ شما یعنی مامانش بهش یاده بده که هر واژه رو دونه به دونه ببینه هر چقدر خواست روش تمرکز کنه و به خاطر بسپاره  ، چشماش رو یک ثانیه ببنده ، و بدون اینکه کتاب رو ببینه کل واژه رو بنویسه. من معلم زبانم و مشکل بچه هایی که املاشون ضعیفه اکثرا اینه که واژه رو به خاطر نمیسپارن موقع رونویسی حرف به حرف میبینن و ذهن شون این حرف ها رو به صورت یک ساختار کل یعنی یک کلمه نمیبینه . نمیدونم چقدر منظورمو رسوندم 🥲❤️‍🩹

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

بین من وهمسرم نیست من خیلی پسرک دعوا میکنم زیادددددد😭😭😭

بخدا با دعوا درست نمیشه هیچی ... باهاش دوست شو بهش دیکته بگو... اون وسطام چند تا کلمه رو حتی بهش تقلب برسون لغات مهم رو ... گاهی بچه ها چون موقع تقلب ذهن شون دقیقا دنبال اون چیز میگرده بهتر یاد میگیرن 😁

یعنی وقتی داره ی متن مینویسه مثل خرس کوچولو اول ب کلمه نگاه کندبعد بنویسه نفهمیدم‌منظورتون پسرم‌اینج ...

برا این مشکل که گفتی خط گم میکنه کتاب داستانای کودکان بگیرین شبا قبل خواب بخونین با هم بعد که تموم شد مثلا برو یه صفحه بگو فلان لغت رو پیدا کن زمان بذار توی دو دقیقه یا ۱۲۰ ثانیه با گوشیت. بعد مثلا ۵ تا لغت که پشت سر هم پیدا کرد هر کدوم دو دقیقه فردا خوراکی مورد علاقه ش رو بده ببره مدرسه . بعد بکن ۱۰ تا لغت زمانم کم کن مثلا پاک کن یا برچسب ... همینطوری پیش برید . 

زیادددددد عصبی میشم ازش همش دعواش میکنم😭😭😭😭😭

عزیزم دعوا نکن بچه ها سیستمشون اینطوری وقتی دعوا می کنی تا 15 دقیقه هنگ هستن و اصلا تمرکز ندارن... معلم بگیر بزار به عهد اون باور کن خوب میشه