2777
2789

بنظرم دو طرف گوه همو نخورید آخه شما چیکاره مردمان که بگین چی خوبه چی بود شما هم به اونا نباید توهین کنی 

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش دوستم دعوای بین خانمای شاغل و خانه دار.یا خانمای سزارین یا طبیعی زایمان کرده همیشه همجا ...

در هر صورت اشتباهه‌ کوبیدن‌ 

ولی آخه اینقدر توهین واسه زنای شاغل 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

عزیز جان خودت هم که توهین میکنی به خانومای خانه دار

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

هر دو زحمت میکشن به هر حال 

یکی دوست داره کار کنه یکی دوست نداره یا نمی تونه 

به خودشون مربوطه به هیچ کس حتی مردا هم ربط نداره 

منم تو اینستا دیده بودم یک پسره پست گذاشته بود زنا باید کار کنن قانون مهریه هم برداشته شه :/ هیچ وقت ازدواج نکن تو 

...

در هر صورت اشتباهه‌ کوبیدن‌ ولی آخه اینقدر توهین واسه زنای شاغل

عزیزم قشنگم شما همین الان تاپیک خودتو نگاه بنداز ببین چند تا پست توش هست که به خانم های خانه دار توهین کردن .همین الان داغه داغ.

بالعکسش چند تاست؟

خودت تفاوت رو متوجه میشی خیلی محسوس و بارزه که همیشه کیا آتیششون تند تره.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بنظرم دو طرف گوه همو نخورید آخه شما چیکاره مردمان که بگین چی خوبه چی بود شما هم به اونا نباید توهین ...

ای بابا‌ ادب نداری چرا ؟ 

نترس به غذای تو دست نمیزنیم😂

راست میگی مثلا الان تو باید سرتو از ماتحت بنده بکشی بیرون 😕ولی نمیدونم چرا هنوز اینجایی خب برو بیرو ...

@niniyar‍   لطفا این بی ادب رو جمعش کنید و تعلیقش کنید  ،

من حرفم کلی بود ، ولی چون خودش این شخصیت رو داره حرف رو به خودش گرفت. 

میگن حرف بنداز زمین صاحبش برمیداره ، دقیقا مصداق ایشونه.😏

هر شخصی روش زندگی خاص خودشو داره

به قول مامانم هر خونه‌ای قبله خودشو داره 

یکی شرایط زندگی وتحصیلات و تفکرات و منش و شخصیتش ایجاب می‌کنه شاغل باشه

یکی شرایط زندگی و انتخابش خانه‌دار بودنه 

و هیچ کدوم از اینا اون یکی رو نمی‌تونن نفی بکنن چون انتخاب افراد وابسته به شرایطشون متفاوته 

من الان یه خانم شاغلم از اینکه دستم تو جیب خودمه منبع درآمد دارم و تو جامعه هستم خوشحالم ولی از اینکه وقت آزادی برای خودم ندارم 

استرس و اضطراب شغلی بالایی دارم ناراحتم 

پس باید ببینیم که هر انتخابی معایب و مزایای خودشو داره همینطور که الان از شاغل بودنم در کنار همه سختی‌هاش لذت می‌برم مطمئناً بعد از بازنشستگی از خانه‌دار بودنم هم لذت خواهم برد

ای بابا‌ ادب نداری چرا ؟ نترس به غذای تو دست نمیزنیم😂

حالا اصل ول کردی چسبیدی به اون حرفم  بعد توجه کن گفتم دو طرف تو چرا حرف و بر میداری😂

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

عزیز جان خودت هم که توهین میکنی به خانومای خانه دار

گلم به کسایی توهین کردم که توهین کرده بودن 

گفتم احمق کسایی ان‌ که به شاغلا توهین میکنن