2777
2789
چرا گلم

عکس دماغتو بزار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سه سال پیش که همه جا ۲ میلیون بود من ۴ تومن دادم تهران عمل کردم کاش برمگشتم عقب عمرا عمل کنم

ببخشید من ۴ سال پیش عمل کردم ۶ تومن دادم چجوری ۳ سال پیش همه جا ۲ تومن بود؟این دکتر داغونا ۱ ۲ میگرفتن که تازه تو مریض یاد بگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عمل کردم..سوراخ بینی ام بزرگ وبدفرم بود..بینی ام عالی شده الان..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

شوهرم اجازه نمیده 😭😭😭😭😭😭😭😭

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

منم خیلی دوست دارم عمل کنم ولی الان همش میگن قیافه نچرال خوبه دودل میشم ولی باز وقتی تواینستا میرم میبینم همه کلی ازهمین عملیا تعریف میکنن انگار سلیقه ها عوض شده منم ترغیب میشم عمل کنم انگار دیگه الان بینی یه ذره بزرگ باشه اثلا بنظر همه ادم زشت میاد

من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین
ببخشید من ۴ سال پیش عمل کردم ۶ تومن دادم چجوری ۳ سال پیش همه جا ۲ تومن بود؟این دکتر داغونا ۱ ۲ میگرف ...

بستگی داره.من اهوازم ..حداقل 7ملیونو میگیرن اینجا.ولی شنیدم تهران و کرج و...ارزون تره

هرکار بخام بکنم آزادم ولی این یکی رو هرچی 5 ساله چیزش میکنم کوتاه نمیاد😟😟😟

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐