2777
2789
منم خیلی دوست دارم عمل کنم ولی الان همش میگن قیافه نچرال خوبه دودل میشم ولی باز وقتی تواینستا میرم م ...

دقیقا منم عاشق چهره های طبیعیم اما الان همه دنبال عملن.عوض شده همه چیز واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا آخر عمر باید مواظب بینی باشیم چیزی بهش نخوره؟

بينى عمل شده نسبت ب بيني هاي ديگ حساس تره حتى مناطق خيلي گرمم اذيت ميكنه براي تنفس مراقبت ميخواد 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
بستگی داره.من اهوازم ..حداقل 7ملیونو میگیرن اینجا.ولی شنیدم تهران و کرج و...ارزون تره

الانم تهرانو کرج حداقل ۷ ۸ تومنه

نه عزیزم اشتباه شنیدی اتفاقن تهرانو کرج گرون تره الان دکتر خوب ۱۲ اینا میگیره

۴ سال پیش که من میخواستم عمل کنم یه دکتری که الان اسمشو یادم نیس ۲۰ ۲۱ بود حداقل

تازه پیرمردم بود

الانم تهرانو کرج حداقل ۷ ۸ تومنه نه عزیزم اشتباه شنیدی اتفاقن تهرانو کرج گرون تره الان دکتر خوب ۱۲ ...

اهان اکی عزیزم.میگم شوهر شیلا خداد چقدر میگیره میدونین.کارش خوبه خیلی

من تهران عمل كردم دكترم اقاي ابراهيمى بود ٢سال پيش هزينش شد ٦تومن كلا ... اينم بگم ك بعد از عمل چند جلسه ديگم بايد بري پيش پزشكت 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!