2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا ترس و واهمه داری این همه زن بزار ثبت نام کرده می‌ره میبینه توان وزنه زدن نداره خودش پشیمون می ...

نمیدونم دست خودم نیست شاید بخاطر این که شوهرم  دوس داره همه چی رو امتحان کنه فقط موضوع باشگاه نیست متاسفانه تو سن کم ازدواج کردیم ایشون ۱۹سالش بود کلن عقده داره برای همه چی چند سال قهوه خونه میره قلیون میکشه رفیق بازی میکنه. بشدت هیز. الانم باشگاه. پیش  خودم میگم حتما این پیش خودش میگه من مجردی نکردم. داره دونه ب دونه امتحان میکنه کلن دوس داره مثل مجرد ها آزاد باشه. خسته شدم ازش خدا شاهده بچه هام نبودن یک ثانیه نمیموندم. میاد خونه یک کلمه باهام حرف نمیزنه میره اینستگرام  فقط کلیپ های خاله زنک نگاه میکنه از اونایی بلاگر ها بازی میکنن. کلیپ خیانت. مادرشوهر عروس........... انقدر دلم غم نشسته 

نمیدونم دست خودم نیست شاید بخاطر این که شوهرم دوس داره همه چی رو امتحان کنه فقط موضوع باشگاه نیست م ...

دختر قشنگم 

خب مشکل اصلی همون سن کم ازدواج کردنتونه اما به جای غصه خوردن باید دنبال راه حل بگردی

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

چون خود شیفته اس بره خوشتیپ بشه میره بالای منبر

شما هم برو خب. هر کاری دوست داری بکن. آدمی که خود شیفتس فقط شریک زندگیشو زجر می ده و کوچیک می کنه و به حرف کسی نیست. اگه به حرفت بود که خود شیفته نبود دیگه. منم گرفتارشم