2777
2789

مردی ک بخاد بره گلم ب باشگاه و خوشتیپ کردند نیست طرف باید ذات داشت باشه 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خود شیفته اس بره خوشتیپ بشه میره بالای منبر

خو تو هم برو خوشتیپ شو 

والا شوهر منم میره چندروز پیش گفت قیافم از سنم کمتر گفتم آره ماشالله جونتری 

گفت دیدم تو استخر بهم گفتن سنم که شنیدن باورشون نمیشد 

گفتم خو چته زایمان کردی پیر بشی یا شیر دادی 

واقعا خراب زیاد شده الان ، به باشگاه رفتن هم ربطی نداره خرابا به مرد چاق و پیر و زشت هم کار دارن

خدا نابودشون کنه خدا انشالله یکی مثل خودشون سر عزیزاشون بزاره ببین چقدر سخته ترس دلهره انداختن تو زندگی کسی چه دلی میسوزونه

متوجه ام در مقابل آدم های خودشیفته نباید کم بیاری و افسرده بشی باید یک سرو کردن بالاتر نشون بدی خودت ...

اعتماد به نفسم کمه بعد من اطرافیانم هیچ مردی انقدر عقده نداره مثلا برای خودش انقدر خرج کنه همش بگه من باید فعلا کار کنم. شوهر من دقیقا مثلا پسر بچه ای هست که تازه وارد بلوغ شده لجباز یک حرف. بشدت عقده داره همش فکر میکنه اونجوری که باید زندگی نکرده طلب کاره. رفیق بازه  هرشب قهوه خونه.  الانم باشگاه. ی اخلاقی داره همه جا دوس داره دیده بشه انقدر عروسی ها ختم ها میره خودش خیلی بزرگ میبینه دوس داره ازش همه تعریف کنن مثلا بگن چه هیکلی داره. چه آدم خوبیه چه........ بخدا خسته شدم 

اعتماد به نفسم کمه بعد من اطرافیانم هیچ مردی انقدر عقده نداره مثلا برای خودش انقدر خرج کنه همش بگه م ...

اگر خیانت نمیکنه و شغل داره 

حس بد نگیر 

میفهمم چی میگی 

اما با فکر و ...خودتو پیر و نابود می‌کنی 

شما هم به خودت برس 

ببین اندام و پوست و مو خوب حال آدم خوب می‌کنه 

شما هم برای خودت وقت بگذار 

ببین چقدر اعتماد بنفست خوب میشه 

منم خودمو یکجورایی رها کرده بودم بعد زایمان 

چند روز شروع کردم اصلا حال و هوام یکجور دیگس 

همسرم اخلاقش بهتر شده و نازم میده 

خیلی وقت بود توجه عمیق ازش ندیده بودم 

اگر خیانت نمیکنه و شغل داره حس بد نگیر میفهمم چی میگی اما با فکر و ...خودتو پیر و نابود می‌کنی شما ه ...

برات خوشحالم عزیزم انشالله همه مورد توجه شوهرت باشی همه زن ها محبت از شوهرشون بگیرن. خدا کمکم کنه بیخیال بشم دوس ندارم همش حرص بخورم انرژیم کم میشه.