2777
2789
عنوان

من ازبچه دوم بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 46 پست

بزرگتر که بشه یکم از بد غذایی ‌ کم شه، خودت نظرت عوض میشه،ببین بعضی وقتا علت بد غذایی بچه جسمیه، مثلا بچه یبوست داره، یا خلط پشت حلق داره اینا هر دو باعث حالت تهوع و کم اشتهایی میشه، اینا رو در نظر بگیر حتما

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پسر ۱۴ ساله دارم. تک فرزنده. تک فرزندی هم واقعا سخته نه اینکه بعدا تنها بشه خود دوران کودکی و نوجوونی هم همش حوصلش سر میره هم بازی نداره من که خودم خیلی درگیرشم همش باید خودم مثل بچه باهاش بازی کنم و وقت بگذرونم. اگر توان مالی و جسمی داری بیار. من اولش نیاوردم الانم توان جسمی ندارم

الان موقع مناسبی برای بچه داری نیس تازه بچت یکساله هست نیاز به محبت تو داره حداقل ۳سال دیگه که بچه ب ...

دقیقااااا

ولی شوهرم میگه اقدام کنیم شاید به این زودیا حامله نشدی

هر بژی کورد

خیلی زوده

بچت برای کوچکترین کارش به تو وابسته ست

منم راضی به بچه دوم نبودم دخترم و همسرم خیلی اصرار کردن و راضی شدم

همسرم تو بچه داری و خونه داری خیلی کمک میکنه

دخترمم پنج سال و نیمشه

نصف روز مدرسه ست

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بزرگتر که بشه یکم از بد غذایی ‌ کم شه، خودت نظرت عوض میشه،ببین بعضی وقتا علت بد غذایی بچه جسمیه، مثل ...

کلا لج بازه عزیزم از اولش همین بود 

شیر نمیخورد و نمیخوره 

منم ازیه جایی به بعد رهاش کردم

هر بژی کورد
دم شوهرت گرم

قربانت

ولی از خانوادم دورم

برای بچه داری کمکی نداشته باشی واقعا عذاب میکشی

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊