2777
2789
عنوان

چرا ما باید تاوان نفرینش بدیم

640 بازدید | 63 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر 

بچه ها مادرشوهرم سرتا پا انرژی منفی هست همیشه خدا نفرین میکنه .. حتی چشم پیشرفت خواهراشم نداره ..

کاری به این چیزا ندارم همش میگم نفرین هم که میکنه به خودش برگرده .. چرا باید نزدیکاش آسیب ببینن .

پریروز اونجا بودیم چون خواهرش ماشین خریده هی میگفت از فردا کافر میشم .. از دیروز که شوهرم چشم باز کرده حالش خیلی بده .. بعدش قفل در همینجوری شکست .. خواستم حموم برم لامپش ترکید.

اوایل ازدواج میگفت دختر فلانی میخواستم برای پسرم بگیرم چون شنیدم نازا هست نکرفتم .. خدایی هرجایی بحث این دختر میشد مادرشوهرم میگفت بخاطر سابقه خانوادگی نازاست .. خلاصه اون دختر ازدواج کردم کمتر یکسال بچه آورد منع بدبخت مشکل پیدا کردم ۶ سال دنبال دوا و درمون بودم 

میگم چرا نفرینش به خودش نمیزنه خسته شدم .دیشب بااینکه شوهرم مریض هزارتا حرف بهش زدم میگه حوصله بحث با مامانم ندارم ولش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزاربار شوهرم گفته نفرین نکن مثلا ببین ماشینم خراب شد ..مادرش چنان غربت بازی در میاره میگه حالا بندازین گردن من 

البته ماهی دوبار بیشتر نمیبینیمش ولی بازم ضررش میرسه

خدا بهش رحم كنه. بگو اينقدر زبونتو به بد نچرخون.

بخدا مو به تن آدم سیخ میشه .. بعد از ۶ سال خدا نگام کرد حامله شدم تنم مثل چی میلرزید هی تو دلم توبه میکردم قران میخوندم 

وسط همه این بحث و اتفاق ها شوهرت تقصیری نداره. چیزی بهش نگو. شوهرتم قربانی شرایط موجود هست

عزیزم دیشب ۴ تا پتو روش انداختم تب و لرز داشت 

چشماش قرمز بود منم فهشش میدادم الان از عذاب وجدان دارم خفه میشم دلم براش سوخت 😔😔

منم یه مادر شوهر اینجوری دارم نفریناشم میگیره سقش سیاهه دایم مسخره مردم میکنه هر اتفاقی برا هرکی بیف ...

وای خیلی اینجوری بده 

بخدا هی میگفت فلانی نازاست ..من همه خواهرام سال اول باردار شدن من ۶ سال درگیر دکتر و بیماری بودم 

خواهرش ماشین خریده چنان کفر خدا میگفت که فقط آیت الکرسی میخوندم 

من درکت میکنم اینا واقعیته

ی چی بگم

من ازدواجمو چند ماه پیش یه عده ای بهم زدن خیلی خیلی بهم لطمه زدن جوری که آینده ام رسما نابود شد آبرو رفت ازدواجم قبل عقد بهم خورد

یکی از اون خانواده یه پسر مظلومش سرطان گرفت یکی دیگشم پسرش ضرر هنگفت مالی کرد جودی که همه زندگیشو از دست داد در حالیکه خیلی بچه های مظلوم و ساکتی بودن و با کسی کار نداشتن ولی خب واقعا میگیره شاید چون من یتیم بودم

کم رفت وآمد کن 

مادرشوهر من با من خیلی بد 

هررروقت بیاد خونه مون یا یه وسیله مون خراب میشه 

یا با شوهرم به قصد کشت ،کتک کاریمون میشه 

خیلی چشم داره به زندگی ما 

همش حسرت میخوره که منو مادرشوهرم نذاشت زندگی کنم 

درحالیکه خودش بدتر از مادر شوهرش هست

بخدا مو به تن آدم سیخ میشه .. بعد از ۶ سال خدا نگام کرد حامله شدم تنم مثل چی میلرزید هی تو دلم توبه ...

مافقط حق داریم‌کسی که بهمون ظلم‌کرده نفرینش کنیم اونم تازه بهتره ببخشیم ولی گاهی اوقات ظلم اون اشخاص اینقدر خداخودش تلافی میکنه نیاز به نفرین نیست

.نفرین انرژی منفی زیادی داره و  اگر کسی به ناحق نفرین کنه یادرحق کسی بدی کنه متاسفانه سر عزیز خودش میاد .

اینو به چشم دیدم هزاران باااار.