2777
2789

میخوام هروقت بیرون رفتیم باهم دو تا دونه یا دو کیلو بخرم بیارم خودمم دیگه کلا انار نخورم از این به بعد نه تو خونه نه هیچ جای دیگه

اینطوری نه خودم یادم میره نه میزارم اون یادش بره که چراااااا من انار نمیخورم

حداقل امسال و سال دیگه 

شما وقتی مهمون میاد انار دون میکنین فقط برای مهمون میارین ؟ زشت نیست اینطوری ؟ خوب همونو نصفو میدادی شوهرت نصفو داداشت باهم میخوردن دیگه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نکرد که اون اصلا ۲ تا بوده میگفت اون کاسه بیشتر از ۲ تا بود دیشب میخواستم ۲ دون کنم تو همون ظرف ...

بیکاری میخوای خودتو ثابت کنی؟

اصلا ۲تا نبوده ۴تا بوده

۴تا انار چیه دیگه؟ مگه جواهره؟؟

یه کلام میگفتی ساکت شو خسیس و میرفتی تو اتاق

سر چیزی که میدونی دارهوچرت میگه چرا وقتتو میزاری قانعش کنی؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما وقتی مهمون میاد انار دون میکنین فقط برای مهمون میارین ؟ زشت نیست اینطوری ؟ خوب همونو نصفو میدادی ...

عزیزم آخر صفحه قبل جواب دادم همین سوالو بخونید اول باز اگه سوالی بود در خدمتم 

ببخشید نمیتونم اون همه رو دوباره بنویسم دستمم خیلی کنده

میخوام هروقت بیرون رفتیم باهم دو تا دونه یا دو کیلو بخرم بیارم خودمم دیگه کلا انار نخورم از این به ب ...

غلط کرد بگیر بخور دوتاشو بده دستش بگو اینم دوتا اناری ک برادرم خورد نزدیک بود براش بمیری 

گدا بیا 

گدا حالم بد شد خاک تو سرش. دوتا انار چیه؟ بگو دلتو بزرگ کن تا خدا بهت ببخشه من بودم چندتا انار میزدم ...

اتفاقا به این هم فکر کردم دلم میخواست یه نیسان یا کامیون انار بخرم بعد ببندمش به یه جایی بعد شروع کنم جعبه هارو انارو دونه دونه بکوبم تو سر و صورتش

تا مغزشو صورتش از هم متلاشی بشه ملعون پس فطرتت

میخوام هروقت بیرون رفتیم باهم دو تا دونه یا دو کیلو بخرم بیارم خودمم دیگه کلا انار نخورم از این به ب ...

فک کردی ناراحت میشه تو انار نخوری؟؟ بهش بگو خانواده خودتم اومدن همین روالو پیش میگیریم میوه فقط برای بچمون میخریم.نهایت پذیرایی ازخانوادت چایی هست. یااینکه جلو خانوادش بگو دو تا دونه انار مهمون من خورد داداشتون داشت سکته میکرد انقد داد زد و حرص خورد که نگو بعدم الکی بخند😑

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

چقد زشت چقد حقیر چقدر پستبعضی آدما چه دل بزرگی دارن و بعضی ادما چقدر تنگ نظرن متاسف شدم واقعا از این ...

اینم از شانس کوه کنه

شنیدین میگن یارو نمیرینه ،، که گرسنش نشه او شوهر💩 کنه

بعضی موقعه ها میگم خوشبحال اونایی که وضع شوهرهاشون خوب نیست کاش مال اینم بد بود

میدونین خوبیش اینه وقتی نداری یه درد داری که نداری 

وقتی داری انگار هزاران مشکل و درد داری به خاطره این داشتن 

چرا اتفاقآ باغم داره دو تا هم داره حتی از میوه باغم نمیزاره بدم آشکاراوقتی خونه نیست قایمکی یه مقدار ...

منظورش از اینکه باغ ندارم باغ انارهع

انقد از دیشب انار انار انار کردم که دیگه دارم ،،،، میمیرم

از غصهم شب نتونستم بخوابم هر چی کردم ،،، از فکر خیال انار 

از هرچی اناره دیگه متنفر شدم 

سگ تو روح هرچی اناره🤦😖😅🤣😭🤢🤬

خدا اول به همه یه دل بزرگ بده و بعد ما بقی..‌.متأسفم خیلی ناراحت شدم امیدوارم خدا به برادرتون رزق و ...

خیلی ممنون 

همچنین به زندگی خودت عزیزم

امیدوارم یعنی متیونه یه روز از زمینی که خورده بلند شه