2777
2789

درسش خوبه ولی همهههههه کاراش دقیقه نودیه

۱۱سال و ۸ ماهشه

دیگه خسته شدم

به خاطر این موضوع خیلی وقته روانشناس هم داره ولی به هیچ سراطی مستقیم نیست

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

دارم میبرمش مدرسه

شما بنویسین میام میخونم

واقعا دیگه بریدم

هر چی منو پدرش منظم و آن تایمیم این برعکسه کاملا

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییی.دختر منم ۱۶ سالشه همینه.درساش،اماده شدنش بیرون رفتنش،تفریح ،حمام و نظافت ،می ذاره لحظه اخر،مثلا دوستاش تو راه مدرسه ان دارن میرن مدرسه،این تازه داره دوش می گیره،به خدا پیر شدم از دستش،خودم هم ارشد روانشناسی بالینی هستم🤣🤣🤣

نه اینطوری نیست چون میدونه به شیش قسمت نامساوی تقسیم میشه اگر بخاد از ابن کارا بکنه😂😂😂😂 البته کلا همه چیش مث خودمه نظم داره رو بهداشتش حساسه و غیره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

الان من دارم جز میزنم لباس بپوش بریم مدرسه با ارامش اومده موبایلشو برداشته برده توی اتاق اهنگ گوش کنه لباس عوض کنه🤬

آره پسر منم همینطوره خیلی از کوره درمیرم و حرف میزنم بهش الهی بمیرم..یکم زودتر بیدارش کن صبح ها

فایده نداره .اینا رو زودتر هم که بیدار کنی بازم مغزشون اون قسمت برنامه ریزی زمانی رو نداره یا اینکه قفله.نمی دونم

دارم میبرمش مدرسهشما بنویسین میام میخونمواقعا دیگه بریدمهر چی منو پدرش منظم و آن تایمیم این برعکسه ک ...

منم دقیقه نودم ولی کارو تموم میکنم

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه اینطوری نیست چون میدونه به شیش قسمت نامساوی تقسیم میشه اگر بخاد از ابن کارا بکنه😂😂😂😂 البته کل ...

دختر منم روی بهداشت حساسه تنها چیز سره وقتش حمومه

ولی بقیه کارهاااااااااا

الان من دارم جز میزنم لباس بپوش بریم مدرسه با ارامش اومده موبایلشو برداشته برده توی اتاق اهنگ گوش کن ...

بهترین کارو میکنه

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم دقیقه نودم ولی کارو تموم میکنم

وای من نمیتونم با این وضعیت کنار بیام

اخه چرا دقیقه نود 🫠

بهترین کارو میکنه

😂😂😢😢