2777
2789
عنوان

بچه های شما هم همه کاراشونو میندازن دقیقه نود⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 39 پست
آره دختر منم معمولا همینجوره و تقریبا همسن دختر شماستاتفاقا همین الان ک میخواست بره مدرسه دنبال یه و ...

من حالا اصلا کمکش نمیکنم یا دنبال وسایلش نمیگردم ولی اصولا چیزی جا نمیزاره یا چون همیشه تکالیفش و درساش کامله با معلم هم تنش نداره

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه به من میگه عزیزم چرا حرص میخوری؟حرص نخور بالاخره میرسم به مدرسه

راست مبگه خب😂😂 شما چه حرص بخوری چه بیخیال باشی اون با ریلکسی تمام کارشو انجام میده 

بیخیال بزار تو دنیای خودش باشه 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
درست میشن .....نسل ما با این نسل خیلی فرق میکنن ..نسل جدید انگار درکی از زمان ندارن

افرین درک از زمان ندارن اصلاااااا

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

راست مبگه خب😂😂 شما چه حرص بخوری چه بیخیال باشی اون با ریلکسی تمام کارشو انجام میده بیخیال بزار تو ...

ببین مثلا دعوامون شده و من فقط گیساشو از حرص نکندم بعد اون با ارامش میاد مثلا میگه مامان نظرت چیه بریم کیک درست کنیم 😂

ببین منو پدرش همیشه حاضر اماده مثلا جلو دریم این تازه داره دنبال جورابش میگرده🫠

ما هم همین طور شانسم شهر غریبم تفریح که خیلی به ندرت می رسم وقتی هم می خوایم بریم انقدر دخترم دیر اماده میشه که به جایی نمی رسیم فقط انگار  ماشین سواری کردیم.دیگه جایی باز نیست.همه جا تعطیل شده.

ما هم همین طور شانسم شهر غریبم تفریح که خیلی به ندرت می رسم وقتی هم می خوایم بریم انقدر دخترم دیر ام ...

بعد با همین تنشی که درست کرده میریم توی ماشین

منو باباش داریم حرص میخوریم

بعد دخترم میگه مثلا اهنگ شماره ۲۰ رو بزار صداشو بلند کن 😐

بعد با همین تنشی که درست کرده میریم توی ماشینمنو باباش داریم حرص میخوریمبعد دخترم میگه مثلا اهنگ شما ...

چه جالب انگار داری درباره دختر من می گی.باورت میشه همه دعواهایی که بین من و شوهرم پیش میاد به خاطر دخترمونه؟؟ بعضی وقتا واقعا کم میارم.چون شوهرم خیلی کم خونه اس.شغلش طوریه که بیشتر یا بگم همه ساعات روزو بیرون از خونه اس و من باید یکه و تنها این دختر بیش فعالو کنترل کنم و کاراشو انجام بدم خیلی سختم میشه و بعد گیر میدم به باباش

ببین مثلا دعوامون شده و من فقط گیساشو از حرص نکندم بعد اون با ارامش میاد مثلا میگه مامان نظرت چیه بر ...

الهیییییی😂😂😂😂 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
چه جالب انگار داری درباره دختر من می گی.باورت میشه همه دعواهایی که بین من و شوهرم پیش میاد به خاطر د ...

چند روز پیش منم داشتم به همسایمون میگفتم که همه دعوای منو همسرم به خاطر دخترمونه.

دقیقااااا