2777
2789
عنوان

من اصلا مشکلی ندارم خرج خونه رو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 121 پست
صلاح مملکت خویش خسر وان دانند من ترجیح میدم مال کم داشته باشم ولی غیر شریکی تا مال بیشتر شریکی ....ک ...

بله درسته عزیزم 

منم از فامیل فراری ام حتی خواهر و برادر

ولی با همسرم فعلا به مشکل نخوردیم

کاملا درسته هرکس یه سبک زندگی داره 

عزیزم شما الان همسرتون یعنی همه چیشونو به اسمتون میزنن؟

من کجا هم چین  حرفی زدم؟!!!

شما گفتی همسرم سرمایه کار داده و...حس کزدم شما یجور نسبت به همسرت حس دین میکنی 

گفتم اگه همسرت خالصانه شمارو می‌خواد دیگه چشمش دنبال این نیست مثلا چون به شما سرمایه داده انتظار پول داشته باشه

ازاینکه شما پیش فت کنی مال داشته باشی خوش حال میشه 

منظورم این بود فکر کنم اشتباه متوجه شدین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترام خیلی ارزش خودشو ن آوردن پایینیسری جملات کلیشه ای هست من ا زنشون متنفرررررررممفقط برای سواستفا ...

منم بدم میاد

تازه جالبه مهریه هم زورشون میاد بندازن

نمیدونم چشونه مردا

آخه مگه خلیم خرج اینا رو بدیم😭

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بله درسته عزیزم منم از فامیل فراری ام حتی خواهر و برادرولی با همسرم فعلا به مشکل نخوردیمکاملا درسته ...

شریک اگه خوب بو د خدام برای خودش شریک میذاشت!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

وقتی عوض کردن میزنن مطمئنمواقعیتش برای من مهم نبود بزنه یا نه ولی الان چون دوتامونم کار میکنیم برام ...

نمیدونم

آخه واقعیتش چون مال خودشه خیلی اهمیت نمیدم

اگه بزنه که دوس دارم

ولی خب نزنه هم حرص نمیخورم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

منم بدم میادتازه جالبه مهریه هم زورشون میاد بندازننمیدونم چشونه مرداآخه مگه خلیم خرج اینا رو بدیم😭

مهریه زو کاغذ بدون ضمانت اجرایی یعنی نسیه  زورشون می‌اد بندازن بعد انتظار پول نقد از دختر دارن

کلا دست بگیر دارن 

میخوان با کمترین خرج به بهترین چیزا برسن

مفت بزن.....

مزایای زندگی مدرن و سنتی باهم میخوان

نمیدونمآخه واقعیتش چون مال خودشه خیلی اهمیت نمیدماگه بزنه که دوس دارمولی خب نزنه هم حرص نمیخورم

مردا جیب مارو نزنن سند زدن پیس کش😏

وای نه من مهریه و تمام حقوق رو موقع عقد ضمن عقد کردم حق تحصیل و طلاق و …

منم داشتم

وکالت در طلاقمو پس دادم ولی چن ماه پیش

آتیش زدم به زندگیم😂

مهریه زو کاغذ بدون ضمانت اجرایی یعنی نسیه زورشون می‌اد بندازن بعد انتظار پول نقد از دختر دارنکلا دس ...

همون والا

من ۳۷۰ تا مهرمه

به خدا اگه شما سکه دیدی منم دیدم😂😂

بعد مردا میگن اوووو مهریه

بابا شما کجا مهریه دادین آخه موجودات مفلوک

منم داشتموکالت در طلاقمو پس دادم ولی چن ماه پیشآتیش زدم به زندگیم😂

برا منم حق طلاق نمیداد خیلی ناراحت بود الانم میگه اونو برو کنسل کن اعصابم خورد میشه یادش میوفتم اما زیر بار نمیرم

همون والامن ۳۷۰ تا مهرمهبه خدا اگه شما سکه دیدی منم دیدم😂😂بعد مردا میگن اوووو مهریهبابا شما کجا مه ...

خدانکنه کار به طلاق بکشه 

اگه بکشه ادم همرو میبخشه که فقط جونشو نجات بده 

شما تایپیک قبلت گفتی همسرت چیزی بنامت نمیزنه میگه ارزشم کم میشه ...بااین تاپیکت تناقض داره