2777
2789
عنوان

من اصلا مشکلی ندارم خرج خونه رو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 120 پست
شما تایپیک قبلت گفتی همسرت چیزی بنامت نمیزنه میگه ارزشم کم میشه ...بااین تاپیکت تناقض داره

الان کاملا قضیه عوض شده

همسرم کلی کسب و کارشو رونق داد و الان به اسمم میزنه

اون دوران ما به مشکل خورده بودیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتموکالت در طلاقمو پس دادم ولی چن ماه پیشآتیش زدم به زندگیم😂

بجاش مهریه زیاد کردی؟مگه افرایش مهریه بعد عقد میشه؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

برا منم حق طلاق نمیداد خیلی ناراحت بود الانم میگه اونو برو کنسل کن اعصابم خورد میشه یادش میوفتم اما ...

نه این داده بود بعد عقد

۳۰۰ تا سکه هبه کردم که حق طلاق بده

بعدش پارسال دعوای شدید کردیم

زیادی شدید بود

منم چن وقت بعدش گفتم دیگه حق طلاق نمیخوام

مهریمو درست کن

دیگه درستش کردیم

پسش دادم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بجاش مهریه زیاد کردی؟مگه افرایش مهریه بعد عقد میشه؟

نه نمیشه

من مهریم موقع عقد ۳۷۰ تا سکه بود

بعد ۳۰۰ تاشو هبه معوضه کردم با وکالت در طلاق

بعدش پشیمون شدم

دوباره پس گرفتیم

شد ۳۷۰ تا بدون حق طلاق

وگرنه نمیشه مهریه رو زیاد کرد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان کاملا قضیه عوض شدههمسرم کلی کسب و کارشو رونق داد و الان به اسمم میزنهاون دوران ما به مشکل خورده ...

بااین همسر مودی بنظرم باید بیشتر دقت کنی 

فردا روز دوباره تغییر رویه میده

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

نه نمیشهمن مهریم موقع عقد ۳۷۰ تا سکه بودبعد ۳۰۰ تاشو هبه معوضه کردم با وکالت در طلاقبعدش پشیمون شدمد ...

همسر تچجور راضی شد؟

خدانکنه کار به طلاق بکشه اگه بکشه ادم همرو میبخشه که فقط جونشو نجات بده

آره

ولی خب باز یه کارایی میشه کرد که نبخشی😂

بااین همسر مودی بنظرم باید بیشتر دقت کنی فردا روز دوباره تغییر رویه میده

اره یکم ذهنم درگیر این موضوعه 

ولی تا الان هرچی بوده رو زده بعد این نزنه دیگه منم واسه خودم پس انداز میکنم 

همسر تچجور راضی شد؟

فرقی نداشت براش

اولم با همین مهریه ازدواج کرده بودیم دیگه

بعد پارسال که بدجور دعوامون شده بود به فکرم زد مهریمو مث قبلش کنم

این داره هار میشه

یه شب بهش گفتم

اونم گف اوکیه

بااین همسر مودی بنظرم باید بیشتر دقت کنی فردا روز دوباره تغییر رویه میده

شما توی تاپیک هاتون نوشتین چرا زن پول در میاره و میذاره واسه خونه گرفتن مشترک مرد زورش میاد؟ الان همسر من همینکارو کرده و زده به اسمم و میگین من اشتباه کردم؟

همین بسهآخه مال من خیلی پررو شده بودگفتم حق طلاقم نمیخوام😂

حق طلاق چرته 

من پرسیدم میگن باید بتونی اثبات کنی شوهرت زن دیگه داره یا معتاده و شاهد هم داشته باشی تا بتونی طلاق بگیری

خب بدون حق طلاق هم اینارو ثابت کنی باز میتونی طلاق بگیری

جدی میگی؟ خیالم راحت باشه

اره عزیزم خیالت راحت فدات شم هرکی هرجوری دوست داره زندگی میکنه به کسی ربطی نداره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.