2777
2789
عنوان

من اصلا مشکلی ندارم خرج خونه رو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 123 پست
پول کسب و کارمو ایشون خودشون دادن و من به اصرار خودم کار میکنم و همیشه میگن کاش دیگه کار نکنی بچه دا ...

چند بار اینو گفتی کنجکاو شدم بدونم کسب و کارت چیه البته اگه اشکالی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامن‌ت بالا گفتم شما همه چیزم برای خودت پس انداز کنی بازم به فرزندتان میرسه خب چه اصراری هست حتما هم ...

اخه من با درآمد خودم هرچی هم بخرم بازم وقتی نصف میخریم خیلی بیشتر بهم میرسه

در حقیقت همسر من داره منو شریک میکنه من اونو شریک نمیکنم 

دیگه مزدی که پول میوه و خورد و خوراکم با زنش چرتکه بندازه غلط اضافه کرده ازدواج کرده دنبال عابر بانک ...

انقدا هستن همینن

دانشگاه ما پره😂

من میگفتم آخه مگه دختر خنگه بره زن اینا شه

دیدم نه انگار واقعا خنگن😐

ضایع شدم

یکیشون هس میخوان عقد کنن

پسره موتور داره ماشین نداره

بعد دختره احمق به پسره میگف عشقم چقد خوبه موتور داری تو ترافیک نمیمونیم

مهریه: ۱ سکه به نیت یگانگی الله

خدایا شکرت این ترم واحد نداشتم که ببینمشون حرص بخورم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دوستام دارن متقاعد میکنن که دارم اشتباه میکنم

ببین طرز فکر من با شما کاملا متفاوته هزارنفرم بخوان قانعم کنن نمیشم و کلی دلیل منطقی برای حرفم دارم 

شمام اگه واقعا به مدل زندگیت ایمان داری نیاید حرف کسی روت تاثیر بذاره 

این یعنی تو وجودت هنوز شک و تردید هست 

این شک و تردید برط ف کن 

من کلا معتقدم اگه مرد هرخرچی برای خانمش میکنه با چشمداشت و انتظار جبران باشه ذره ای ارزش نداره یعنی با حساب کتاب بوده پس منم سرمایه و پولمو هیچ وقت دراختیار چنین مزدی نمیذارم 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عزیزم مثلا ماشین میخرین به اسمتون میزنن؟

نه

کلا وقتی عقد کردیم همین خونه و ماشینو داشت

عوضشون نکرده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

انقدا هستن همینندانشگاه ما پره😂من میگفتم آخه مگه دختر خنگه بره زن اینا شهدیدم نه انگار واقعا خنگن😐 ...

دخترام خیلی ارزش خودشو ن آوردن پایین

یسری جملات کلیشه ای هست من ا زنشون متنفرررررررم

مفقط برای سواستفاده مالی از. زن و بی مسولیتی مرده 

زنو  مردم فقط بلدن عین طوطی موقع منافع تکرار ش کنن

"مال من و تو نداریم "زندگی مشترک "و..جیب من و تو یکی هست 

اینادفقط موقع پول یاد این کلیشه ها میفتن

این  دخترای اروپا رو بینند چجوری پسرا رو رنده میکنن میریزن رو پیتزا میخورن میفهمن دنیا چه خبره 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اگه بگم دوستات بهشون زور میگه و دنبال اینن که ذهنت رو بهم بریزن و آرامشت رو درصدی هم که شده ازت بگیر ...

دقیقا همین حس رو دارم میگیرم

مثلا توی جمع منو پیش همسرم خراب میکنن با شوخی های چرتشون

مثلا از مدل موهام ایراد میگیرن میگن اینجوری کنی بهتر میشی

تو خلوت هم همسرمو پیش من تخریب میکنن

اخه من با درآمد خودم هرچی هم بخرم بازم وقتی نصف میخریم خیلی بیشتر بهم میرسهدر حقیقت همسر من داره منو ...

صلاح مملکت خویش خسر وان دانند 

من ترجیح میدم مال کم داشته باشم ولی غیر شریکی تا مال بیشتر شریکی ....کلا شراکت دوست ندارم ا ونم با اعضای درجه یک خانواده یا فامیل