2777
2789
عنوان

من اصلا مشکلی ندارم خرج خونه رو بدم

1327 بازدید | 120 پست

سلام 

منو همسرم هردو شاغلیم، پولامونو باهم پس انداز میکنیم و باهم خرج میکنیم

یک بار هم نشده به مشکلی بر بخوریم هرچی هم میخریم ۳ دانگ به اسم من میشه ۳ دانگ به اسم همسرم البته درآمد همسرم بیشتره ولی اصلا این اخلاق رو ندارم بگم من با پول خودم جدا واسه خودم سرمایه گذاری میکنم و تو باید هم خرج منو بدی هم پول جمع کنی واسمون خونه بخری

نمیدونم کارم درسته یا نه ولی واقعا خیلی راحتم با این روش

نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی همه چی به نسبت مساوی بینتون تقسیم میشه چرا باید مشکل داشته باشی

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

این خیلی خوبه که حست بد نیست 

من ولی نمیتونم راستش 

خاستگارم درامدش از من پایین تره اما خب باز حتی پایین تر هم بود سختم بود اینکارو کنم مگر در صورتی که تمام حق و حقوقا مثل هم باشه از کارای خونه و بچه و 

حق طلاق و همه چی برابر بود میتونستم

سلام ماشاء الله بگو وبه کارت ادامه بدهالحمدلله خوشبختیفقط این قدر مورد منفی دیدی به راه وخودت شک ...

میدونی دوستام دو دلم میکنن میگن نباید کمک کنی واسه پیشرفت، تو واسه خودت باید پیشرفت کنی و اون وظیفشه نیازهای تورو رفع کنه که البته هیچکدوم تو زندگیشون صمیمیت منو شوهرم ندارن

دقیقا اینکه همه چی به نامش میخوره خوبه

بعضی مردها حقوق زن رو میخوان،ولی نمیخوان امتیازی به زن بدن،مثلا همین چند دنگ خونه یا ماشین

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خب وقتی همه چی به نسبت مساوی بینتون تقسیم میشه چرا باید مشکل داشته باشی

دوستام دودلم میکنن

میگن بقیه زنا کار نمیکنن و باز شوهرشون به اسمشون اموال میزنه ولی تو کار میکنی تا بزنه 

تو واسه خودت جدا سرمایه گذاری کن و اون وظیفشه هرچی میخره به اسم تو هم بزنه