2777
2789
عنوان

من اصلا مشکلی ندارم خرج خونه رو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 125 پست

بستگی به نظر خودت داره من به شخصه اصلا نمیتونم با کسی تو س مایه گذاری شریک باشم و ویا تحمل کنم همسرم رو پول من حساب باز کنه 

اینجوری هیچ وقت مرد زندگی با ر نمیاد 

مزد چه زنش شاغل باشه چه نباشه مسیول مسائل مالی هست و این نشون دهنده حس مسئولیت پذیری مزد هست یجور امن بودن مزد رو نشون میده 

ولی شما از انتخابت راضی هستی حرفی نیست انشالله خوشبخت باشی 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید، همه چیز به ذات همسرت و قول و قراری که گذاشتین مربوط میشه، کارتون ایرادی نداره اگه سواستفاده نباشه ولی ولی ولی چون از آینده کسی خبر نداره نمیگم همه پولت اما سعی کن اگه میتونی مقداری رو برای خودت ذخیره کنی 

اره مشخص مرد خوبیه و اینکه میگه درامدش از خانوم بیشتره اگه هرچی بخرن نصف میشه در صورتی که طبق حقوق ...

جهازمو خرید

عروسیمو گرفت

بدون اطلاع منو دانشگاه ثبت نام کرد

پول داد کار موردعلاقمو شروع کنم

اونم درست وقتی که حتی پول ثبت نام دانشگاهمو قرض گرفته بود و وضع مالیمون اصلا خوب نبود

الان نامردیه من پول قایم کنم

مثلا واسه آشپزی یدونه ماست میخرن تا شب پولشو از شوهرشون میگیرن

اشتباهه

زن و شوهر اگه متحد نباشن به هیچ جا نمیرسن 

کارت درسته تحسینت میکنم ولیییی اگه نود درصد پولتو میذاری وسط ده درصدشو‌نگه دار برای خودت بریز تو یه حساب جداگانه برای روز مبادا هرماه یه مبلغی بذار کنار لازمم نیست به همسرت بگی 

ادم از فردا  خبرنداره که چه اتفاقی میفته

🤍🐼🥥
بستگی به نظر خودت داره من به شخصه اصلا نمیتونم با کسی تو س مایه گذاری شریک باشم و ویا تحمل کنم همسرم ...

کار خوبی میکنی

کسی که نمیتونه خرج زنشو بده واسه چیشه زن بگیره خب😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

همسر من تو کارای خونه واقعا کمک میکنه خواستگار هم داشتم خیلی پولدار بود و همه چی از همون اول باباش م ...

دوستات خودخواهانه دارن راهنماییت میکنن. اگه قرار باشه زن جدا پس انداز کنه فقط به فکر خودش باشه مرد هم کار می‌کنه بله وظیفه داره خرج زن رو بده اما مال و اموالی هم که میخره دیگه وظیفه نداره به اسم زنش کنه چون دست رنج خودشه و باید به فکر پس انداز خودش باشه. زن هم داره جدا برای خودش پس انداز می‌کنه و خرجی هم میگیره پس حق اعتراض نداره‌. این زندگی، زندگی من و تو هست و ما نیست یعنی هیچ اشتراکی توش نیست. هر کسی به فکر خودشه. زندگی مشترک اسمش روشه زن و شوهر کار میکنن پس انداز میکنن برای رفاه و آینده خانواده و بچه هاشون. کاری که شما میکنین درسته. به حرف بقیه توجه نکن. 

راستش از اول این چیزا برامون مهم نبوده مثلا شوهرم میگه تو نباشی همه رو بردار ببر و ارزشی نداره... ال ...

من دوران عقد یبار سر حرف فامیلام که منو پر کرده بودن میخواستم جدا بشم 

هرچی طلا خریده بود واسمو آورد داد بهم گفت با جیب خالی نرو پله های دادگاه رو طی کنی

من اینارو واست کادو گرفته بودم حالا اگه واقعا میخوای منو ول کنی این طلاها منو یادت میندازن نمیتونم نگهشون دارم

و هر روز میومد جلو درمون منتظر میموند پشیمون بشم و آشتی کنم 

بله هستن مردی که همه چیشو به نام همسرش بزنه و ازش پول نخواد اما هرکسی زندگیش یه مدل اگه خودت حست خوب ...

ما یه مدت خیلی وضع مالیمون به مشکل خورد ۶ ماه بود هیچ درآمدی نداشتیم

هرچی ته حسابش مونده بود زد به کارت من و خودش واسه پول تاکسی و این چیزا از کسی قرض گرفت 

کار خوبی میکنیکسی که نمیتونه خرج زنشو بده واسه چیشه زن بگیره خب😂

واقعا متنفرم از مردهایی که روی حقوق خانمشون حساب میکنن 

این یعنی من تورو بخاطر حقوق خواستم 

همسر یجور سرمایه گذاری میدونن 

خانم لگرمدسرمایه ای جدا برای خودش داشته باشه تهش میرسه به بچه مردم اگه آدم  زندکی باشه و دنبال سرمایه جمع کردن نباشه نباید بااین قضیه مشکل داشته باشه 

من ترجیح میدم مال کم  داشته باشم ولی شش دانگ برای خودم تا ملل شراکتی ول ی بیشتر 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

هیچ علاقه ای ندارم به این کار و از اولم یه قرون نیاوردم تو خونهالبته دانشگاه که رفتم دیگه کار نکردمف ...

اخه میدونی ادم دوست داره واسه خونواده ای که خودش تشکیل داده تلاش کنه 

من خیلی لذت میبرم