2777
2789
عنوان

من اصلا مشکلی ندارم خرج خونه رو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 120 پست
میدونی دوستام دو دلم میکنن میگن نباید کمک کنی واسه پیشرفت، تو واسه خودت باید پیشرفت کنی و اون وظیفشه ...

میشه بپرسم چطوری باهم خرج میکنید 

یعنی یه کارت دارید هر ماه تو اون میریزید ؟

کارای خونه هم تقسیم میشه؟

واقعا اصلا دوست ندارم جیبمو جدا کنماونموقع دوری اتفاق میوفته بینمونولی دوستام میگن تو واسه خودت جدا ...

نه همه اینا بستگی به شوهرت داره 

که مشخصه شوهرت ادمی نیست اهل سواستفاده باشه شاید اونایی که بهت‌میگن پولاتو نشون نده بهش همسرشون ادم درستی نباشه و همه رو یکی میبینن شما خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی 

🤍🐼🥥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی دوستام دو دلم میکنن میگن نباید کمک کنی واسه پیشرفت، تو واسه خودت باید پیشرفت کنی و اون وظیفشه ...

بهت حسودی میکنن ولشون کن

شما کارت درسته افرین بهت

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

دوستام دودلم میکننمیگن بقیه زنا کار نمیکنن و باز شوهرشون به اسمشون اموال میزنه ولی تو کار میکنی تا ب ...

بگو من ایندمو تا آخر با همسرم میبینم ،و دلیلی نداره که من جدا مال اندوزی کنم اون جدا

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

این خیلی خوبه که حست بد نیست من ولی نمیتونم راستش خاستگارم درامدش از من پایین تره اما خب باز حتی پای ...

همسر من تو کارای خونه واقعا کمک میکنه 

خواستگار هم داشتم خیلی پولدار بود و همه چی از همون اول باباش میگرفت واسش

ولی اخلاقش به گرد پای شوهرم نمیرسید

اخلاق همسرم خیلی خوبه خداروشکر 

ولی دوستام میگن اون وظیفشه به اسمت اموال بزنه و تو نباید درآمدت و بذاری وسط

بعضی مردها حقوق زن رو میخوان،ولی نمیخوان امتیازی به زن بدن،مثلا همین چند دنگ خونه یا ماشین

اره مشخص مرد خوبیه و اینکه میگه درامدش از خانوم بیشتره 

اگه هرچی بخرن نصف میشه در صورتی که طبق حقوق  سهم زن کمتره پس اما این جبرانش میکنه براش انگار که حقوقشو بهش برگردونده

اگر مرد خوبیه که بهترین کارو میکنی اگر مرد خوبی نیست و میدونی این پول برای زنی غیر از خودت و خانوادش ...

مرد خیلی خوبیه ولی هیچکس از آینده خبر نداره

ممکنه یه روز خیانت کنه 

ولی واقعا نمیتونم پولمو مخفی کنم اصلا دلم نمیاد

چون اون برام جهاز خرید

عروسی گرفت

وضع مالیمون به مشکل بر بخوره اون یه قرون ته حسابشو میزنه به کارت من و میره واسه خودش پول قرض میکنه 

چون همه چیز ۳دنگ ۳دنکه کارتون درسته به حرف دوستات اهمیت نده یا از حسادت میگن یا از نادانی،من اوایل با همسرم عین شمد بودیم بعد از مدتی خونه خریدیم به نام خودش زد منم اهمیت ندادم بعد خونه که عوض کردیمقرار شد به اسم من بزنه اینبار نزد گفت وکالتی بنام منه تا وام صاحب قبلی تموم بشه بعد از مدتی فهمیدم وامو تسویه کرده بنام خودش زده !پنهانی!از اون موقع به بعد پولم مال خودمه پول اون برای خرجی و همه چی گاهی لطف میکنم کمکش میکنم اونم آدم شد فهمید چه خبره خونه بعدی بنامم زد

نمیترسی یه موقع پشیمون بشی؟

راستش از اول این چیزا برامون مهم نبوده مثلا شوهرم میگه تو نباشی همه رو بردار ببر و ارزشی نداره... البته که اینا حرفه نباید به این حرفاشون دل خوش کنی

من زمین به ناممه و خودمم شاغلم دیگه الان برای رفاهم تلاش میکنم

همسر من تو کارای خونه واقعا کمک میکنه خواستگار هم داشتم خیلی پولدار بود و همه چی از همون اول باباش م ...

بله هستن مردی که همه چیشو به نام همسرش بزنه و ازش پول نخواد 

اما هرکسی زندگیش یه مدل اگه خودت حست خوبه خوشبختی نظر دیگران مهم نیست من خودم دوست دارم درامدم برا خودم باشه و این حس بد بهم میده ادما باهم فرق دارن مهم اینه تو حست بد نیست 

میشه بپرسم چطوری باهم خرج میکنید یعنی یه کارت دارید هر ماه تو اون میریزید ؟کارای خونه هم تقسیم میشه؟

بله معمولا ایشون آشپزی رو انجام میدن با لذت

نظافت با منه

پولمونم مثلا هردومون ۱۰ تومن داریم این ماه

من خرج خودمو میدم واسه خودم خرید میکنم

هرچی واسه خونه نیاز باشه بیرون باشم میخرم 

ایشونم هرچی واسه خونه نیاز باشه میخرن و اجاره خونه میدن

هرچی بمونه میریم طلا میگیریم

نمونه هم چیزی نمیگیریم

هیچ علاقه ای ندارم به این کار و از اولم یه قرون نیاوردم تو خونه

البته دانشگاه که رفتم دیگه کار نکردم

فقط زمانی حاضرم پول بدم به همسرم که واقعا مورد اورژانسی ای وسط باشه

وگرنه اگه قرار بود کمک خرج باشم که میموندم خونه بابام

چرا بله گفتم خودمو اسیر کنم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه