2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو هیچ مراسمی هیچ کادویی بهم نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 43 پست
دقیقا منم از چشم و دل سیر بودنم چیزی نگفتم ولی کینش باهامهبنظرت چیکار کنم تلافی شه

من ک مثل قبل اصلااا باهشون صمیمی نیستم و خیلی سرد و جدی برخورد میکنم و تصمیم گرفتم درمقابل حرفاشون دیگه سکوت نکنم

شاه دخت شیراز👸🏻🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ناراحت نباش مادر شوهر من هم برام هیچ کار نکرد من عروس اول بودم  خونه م تو حیاط مادرشوهرم بود منو بیرون کرد وجاریم و جای من آورد  برا جاری م همه کار کرد تا عروسی و جهاز و فرستادشون کربلا حالا که مریض شده و عمل کرده من بهش نگاه نمیکنم کارهاش افتاده گردن جاری م 

خوشبحالت واقعا

اره رفت و آمد داشتیم همش حرص می خوردم. هیچی که خرج نکردن هیچ حمایتی نکردن فقط زبونشون دراز بود و خواهر شوهر بزرگه هم به آدم بی چاک و دهن همش فحش میداد به من. لیاقت رفت و آمد ندارن چنین آدمایی فقط باید از زندگیت حذفشون کنی. 

منی ک یدونه عروسم و طلاهایی ک فامیلاشون برام اورده بودنو برداشتن واسه خودشون خاهر شوهرمم زرنگ بازی د ...

برای منم هیچ کاری نکردن حتی خرید عروسی نداشتم، ۱۵ ساله ازدواج کردم هنوزم عقده اش سر دلمه اون روز به مامانم گفتم شما هم به اندازه خانواده شوهرم مقصرید چون منو بی ارزش کردین با این فداکاری تون

منم قراره همچین چیزی رو تجربه کنم متاسفانه،برای عروس اول خونه هم  خریدن،برای ازدواج پسر دوم بهونه میارن😅

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

دقیقا منم همینطور

کلا خانواده همسرم هیچ کمکی ندارن واقعا به عروس اول هم نداشتن  کلا اعتقاد شون بر اینکه پسر که زن میگیره صفر تا صد همه چی با خودش هست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

کلا خانواده همسرم هیچ کمکی ندارن واقعا به عروس اول هم نداشتن کلا اعتقاد شون بر اینکه پسر که زن میگی ...

خانواده شوهر من علاوه بر این میگن پسر بزرگ کردیم که خرج مون هم بده فکر کن ما خونه خریدیم بچه دار شدیم یه هل پوک ندیدیم، اون روز مادرشوهرم میگه ۳۰ میلیون شما کمک کنین تا کمد دیواری مون رو عوض کنم 

من منظورم اینه با همون دیگران چ رفتاری داشته باشم

هیچ رفتاری!

احترام و حفظ حریم هم خودتون و هم اون ها! 

گله و شکایت فقط شأن خودتون رو زیر سوال می‌بره. 

با حفظ حریم و جایگاه ها، با دیگران برخورد کنید. احترام خودتون رو حفظ کنید. انگار اصلا توجهی به رفتارشون با غیر ندارید! 

باور داشته باشید که اموری که دیگران برای شما انجام می‌دن، وظیفشون نیست! 

زندگی شما زندگی شماست!(شما و همسرتون) 

دیگران اگر محبتی کردند دستشون درد نکنه، اگر نکردند، اشکالی نداره باز هم محترمند. 

با رفتار درست روز به روز ارزش و احترام خودتون رو بالا می‌برید. 

به دیگران این احساس رو منتقل نکنید که می‌تونن با رفتارشون روی زندگی مشترکتون تاثیر بگذارند! 

به همه ثابت کنید که شما برای خوشبختی به لطف اون ها نیازی ندارید🤷🏻‍♀️ 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

کلا خانواده همسرم هیچ کمکی ندارن واقعا به عروس اول هم نداشتن کلا اعتقاد شون بر اینکه پسر که زن میگی ...

میدونی چیه جالب اینجاس ک معتقدن خودشون خیلییی خوبن و صدشونو میزارن برا عروس و بقیه بدن

شاه دخت شیراز👸🏻🌹