2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو هیچ مراسمی هیچ کادویی بهم نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 43 پست
منم قراره همچین چیزی رو تجربه کنم متاسفانه،برای عروس اول خونه هم خریدن،برای ازدواج پسر دوم بهونه می ...

پدر شوهرم ی واحد داره داده برادر شوهرم میشینه ,ما رسممون اینه برادر کوچیک تر ک ازدواج می‌کنه بزرگتره می‌ره ی جای دیگ و کوچیکه میاد واحد پدرش

از روزی که ما عقد کردیم برادر شوهرم الکی مینالیدک پول ندارم منظورش این بود اونا بمونن اونجا ما بریم مستأجری

برادر شوهرم خواست واس ما زرنگی کنه اما زد بچش مریض شد همون پولی که می‌تونست بره خونه اجاره کنه رو داره واسه دوا درمان بچش خرج می‌کنه

خدا بچشو شفا بده ولی واقعا آدما نون دلشونو میخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ ناراحت نباش مادر شوهر من هم برام هیچ کار نکرد من عروس اول بودم خونه م تو حیاط مادرشوهرم بود منو ...

ماهم رسممونه برادر کوچیک که ازدواج می‌کنه برادر بزرگتر می‌ره بیرون جاش. کوچیکه میاد 

میدونی چیه جالب اینجاس ک معتقدن خودشون خیلییی خوبن و صدشونو میزارن برا عروس و بقیه بدن

برای من هیچ حمایت مالی ندارن در قبالش ولی حتی اظهار نظر هم نمیکنن دیگه دخالت جای خود چون من رک تو جمع وقتی همه شون بودن گفتم پدر مادری که حمایت ندارن پس در قبالش دخالتی هم نباید داشته باشن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

پدر شوهرم ی واحد داره داده برادر شوهرم میشینه ,ما رسممون اینه برادر کوچیک تر ک ازدواج می‌کنه بزرگتره ...

انشالله همه چی درست میشه،منم نامزدم برام توضیح داد گفت داداش بزرگه ام ۲۱ سالش بوده گفته عاشق فلانیم سریع رفتن خواستگاری براش،یه کار خوب براش راه انداختن،ماشین نو گرفتن،خونه هم خریدن براش،نوبت من ک شد گفتن حرف نزن بچه ای هنوز،گفتن ماشین ماشین قبلی داداشمو دادن بهم جدید براش گرفتن،خلاصه فرق بینشون خیلی بوده و هست هنوزم میگه باهاشون میگم میخندم ولی از چشمم افتادن پدر و مادرم،نمیدونم زندگی با پسری که هنوز خونه نداره چطوره پسری که خانوادش از چشمم افتادن🤦🏻‍♀️

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

برای من هیچ حمایت مالی ندارن در قبالش ولی حتی اظهار نظر هم نمیکنن دیگه دخالت جای خود چون من رک تو جم ...

خانواده شوهر من تا تونستن دخالت هم داشتن و دارن ولی من دیگه روشون نمیدم

من عروس اولم اونم اینکه همه بچه هاش مجردن و من اولین ورودی اون خونه م

باورت میشه حتی تو محضر بهم تبریک نگفت؟

کلا نادیده گرفته شدم 

این چیزها که تو میگی پیشکش

هزار تومنم واسه هیچی خرج نکردن 

خود شوهرم با پولای خودش برام هفت گرم طلا گرفت و تمام

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

خانواده شوهر من تا تونستن دخالت هم داشتن و دارن ولی من دیگه روشون نمیدم

نه من اصلا خود همسرم اجازه دخالت نمی‌ده منم خودم آدمی نیستم که جواب ندم رک بهشون گفتم حق دخالت ندارن چون حمایتی ندارن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

برای منم هیچ کاری نکردن حتی خرید عروسی نداشتم، ۱۵ ساله ازدواج کردم هنوزم عقده اش سر دلمه اون روز به ...

اگه نه خیر برسونن نه شر بازم الحمدلله 

من عقدم و به زودی عروسی میکنم 

بالاتر نوشتم راجع به کارشون تو این مدت کوتاه 

منتظرم ببینم بعدا چی میشه

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

شما چی گفتین

اوایل ازدواج شوهرم خیلی خرج خانواده اش می کرد فکر کن ۳۰ گرم طلای منو داد به برادرش تا بدهی شو بده یا نصف بیشتر جهاز خواهرش رو داد در حالی که پدرشوهرم جوان و سرحال ولی آنقدر تو ذهنش خونده بودن که فکر می کرد وظیفه اش هست کمک کردن به پدرومادرش، بعدش دیدم اینا دست بردار نیستن یه جنگ جهانی راه انداختم گفتم هر وقت بفهمن ریالی کمک کردی جفت بچه هام رو می زارم میرم دیگه چندین ساله جز کادوی روز پدر و مادر چیزی کمک نمی کنه