2777
2789
عنوان

من اصلا تایپم پسرای امروزی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که توی ذهنه منه اصلا این‌طور نیستتوی اون زمان کنیز و چند زنی خیلی خیلی نرمال بوده و همه می‌پسند ...

خب شما مشکل نداری این شواللیه هشتا زن به غیر از شما داشته باشه و هر روز پیش یکیشون باشه و وقتی هم پیر شدی و زیباییتو از دست دادی از دور خارج بشی ؟

اینکه برای اونا نرمال بوده دلیل بر این نمیشه که واقعا نرمال باشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
آفرین دقیقاآدم الان یه کلام نمی‌تونه با مردهای امروز حرف بزنه اصلا به دل آدم نمی‌شینن اصلا مرد واقعی ...

مردای قدیم ابهت داشتن صلابت قدرت درونی مرد واقعی بودن الان همه دختر شدن انرژی مردانه ندارن پسرا ناز نازی قهر کنن هیچی ندارن اصلا بوی مرد بودن نمیدن انگار .

مردای قدیم‌ اتفاقا عمیق عاشق میشدن چه بسا برا عشق میمردن‌

نه بابا جدی می فرمائید؟۹۰ درصد ازدواج ها سنتی بوده تازه سر عقد میدین‌همو.. داستان ها و رمان ها رو بریزید دور شاید ۱۰ درصد عاشقی بوده

الان دیگه مردی نیست همه پرنسس شدن هیچی ندارن

گفتم که نمیگم الانیا خوبن

ولی واقعا پرنسس باشن بهتر از اینه که مثل اونا باشن

الان دیگه نهایتش اینه دنگ دیت رو ندن

اونموقع کلا زن رو جزو متعلقات میدیدن نه به عنوان یک انسان

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
خب شما مشکل نداری این شواللیه هشتا زن به غیر از شما داشته باشه و هر روز پیش یکیشون باشه و وقتی هم پی ...

عزیزم

این شوالیه و اینا که گفتم استعاریه گلم

منظور و هدف اینه‌که همچین مردی با همچین شخصیت قدرتمندی دوست دارم داشته باشم توی زندگیم

مسلما الان هیچ‌کس چه مرد چه زن چند زنی رو نه می‌پسنده نه اجرا می‌کنه

خب شما مشکل نداری این شواللیه هشتا زن به غیر از شما داشته باشه و هر روز پیش یکیشون باشه و وقتی هم پی ...

عزیزم مردای الان هم بصورت مخفی هزارتا معشوقه وصیغه ای دارن رو نمیکنن حداقل اونا شرف داشتن طبق همون زمان رفتار میکردن اینا که بدترن تو خفا ۹۹ درصد آقایون الان حرمسرا دارن 

مردای قدیم ابهت داشتن صلابت قدرت درونی مرد واقعی بودن الان همه دختر شدن انرژی مردانه ندارن پسرا ناز ...

دقیقا

من دوست دارم مرد قوی و قدرتمند باشه و البته توی همین حالتش هم مطمئنه باشه که به حق داره عمل می‌کنه و حرف می‌زنه می‌دونی حجت داشته باشه 

نه بابا جدی می فرمائید؟۹۰ درصد ازدواج ها سنتی بوده تازه سر عقد میدین‌همو.. داستان ها و رمان ها رو بر ...

عزیزم منظور تاپیک اصلا حول محور ازدواج قدیم و سر عقد هم دیگه رو می‌دیدن و اینا نیستا

عزیزماین شوالیه و اینا که گفتم استعاریه گلممنظور و هدف اینه‌که همچین مردی با همچین شخصیت قدرتمندی دو ...

عزیزم چند همسری الانم هست منتها مخفی من خونه کاری میرم نظافت چیزایی میبینم شاخ درمیارم مردا معشوقه های پنهانی دارن اکثرا البته هستن معدود مردان واقعی که وفادارن ولی مرد وفادار کم‌شده قدیم لااقل اونقد شرف داشتن زن اول یا معشوقه را ول نکنن با بچه الان مسولیت پذیر بودن الان میرن از زنها سوی استفاده میکنن بعد هوس شون تمام شد ولشون میکنن ازترس ابرو 

عزیزم مردای الان هم بصورت مخفی هزارتا معشوقه وصیغه ای دارن رو نمیکنن حداقل اونا شرف داشتن طبق همون ز ...

بالاخره یه زن باهوش و واقع گرا تو نی نی سایت پیدا شد! 

جالب اینجاست حتی اون اقلیت که توانایی گرفتن زن مخفی و معشوقه رو ندارن شدیدا فانتزیشو دارن و باهاش رویا پردازی میکنن! 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی