2777
2789

چجوری کنار میایید؟ چقدر سخته واقعا من هم دلم محبت کردن میخاد هم محبت دیدن،قشنگ حس میکنم یه نامحرم شوهرمه و خیلی اذیت میشم 😔هی نگید جدا شو و فلان به هیچ عنوان شرایطشو ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور کمک خیلی زیاد میتونه کمک کنه بهتر شه

مشاور رفتن توهین به شعورمه این زندگی به چه دردی میخوره بخام بخاطرش تلاشم بکنم غلطایی که نباید میکردو کرد آدم بدرد بخورو آدم میخاد حفظ کنه این فقط راه حلی باشه بندازیم دور 

مشاور رفتن توهین به شعورمه این زندگی به چه دردی میخوره بخام بخاطرش تلاشم بکنم غلطایی که نباید میکردو ...

اخه گفتی شرایط جدا شدنو ندارم برا همون

چه راه های رفته؟!

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

اخه گفتی شرایط جدا شدنو ندارم برا همونچه راه های رفته؟!

متوجه منظورت نمیشم ،شرایط جدایی ندارمم چون دوتا بچه دارم هیچ پشتوانه ای ندارم چون آدمای بدین اذیتم میکنن توی شهر کوچیک آبرومو میبرن بچه هام به شدت به پدرشون وابسته اند

صبح تا عصر سرکاره وقتی میاد استراحت میکنه بعد شام میخوره و میخوابه

نرماله که ،چند سالشه؟شوهر من اصلا نرمال نیست آبرومو برده طوری که همه موندن چجوری من سر زندگیمم دارم تحملش میکنم ،طفلی بچه هام 😔 حسرت یه شوهر نرمال موند روی دلم