2777
2789
عنوان

کیا متاهلن ولی تنهان جدایی عاطفی بینشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارمیکنه که نرمال نیست؟ ۳۰ سالشه

بالای ۳۰سالشه از اول نرمال نبود من فکر میکردم درست میشه،هی صبرو تحمل بیخود دلم میسوزه واسه خودم واسه اونهمه امید به آینده و زندگیم که نابود شد 😔

بالای ۳۰سالشه از اول نرمال نبود من فکر میکردم درست میشه،هی صبرو تحمل بیخود دلم میسوزه واسه خودم واسه ...

عزیزم معذرت میخوام اینو میگم ولی واقعا تقصیرخودت بوده تو از اول دیدی اخلاقش اینطوریه نباید قبول میکردی 

🤍🐼🥥
عزیزم معذرت میخوام اینو میگم ولی واقعا تقصیرخودت بوده تو از اول دیدی اخلاقش اینطوریه نباید قبول میکر ...

عزیزم نمیدونم چند سالته مجردی یا نه، از اول زندگیم فهمیدم کلا رفتارای نرمال نداره بعد یه زن همیشه میذاره به تهش برسن بعد زندگیشو تموم میکنه ،من مدام امید داشتم هر چی بگذره عاقل میشه زندگیم درست میشه ولی هر چی جلوتر رفت بدتر شد خودم هیچی فقط دعا کنید عاقبت بچه هام بخیر بشه 😔

بهش میگن طباق عاطفی 

که متاسقانه تا هردو طرف نخوان زندگی رو به وخامت میره 

شما تلاش کن برای زندگیت کتاب بخون اگاهی ت  بالا ببر مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ زنگ بزن کمکتون کنن 

نزارین روزهای باهم نبودن ببیشتر بشه کلا میشه براتون عادت و تا آخر عمر باید تحمل کنین گلم .

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

عزیزم نمیدونم چند سالته مجردی یا نه، از اول زندگیم فهمیدم کلا رفتارای نرمال نداره بعد یه زن همیشه می ...

میدونم منم متاهلم اتفاقای مختلفی افتاده تو زندگیم که جدایی اخرین گزینم بوده دوست ندارم سرزنشت کنم ولی حداقل نباید میذاشتی بچه دار بشی . تراپیست رفتید؟؟ 

🤍🐼🥥

منم جدیدا خیلی بیشتر شده اونم شوهرم دیگه مثل قبل نیست میگم نکنه با کسیه چون اصلا سمتم نمیاد صبح تا شب سرکاره پیشمم نیست که بخام چیزی ازش ببینم اما اگه واقعا کاریمیکه بفهمم دیگه کارش تمومه بهش درجا خیانت میکنم میزارم قشنگ بفهمه بعد طلاق میگیرم 

چون کسی که ۵ سال باهام بود بعد ،باهام ازدواج کرد دیگه نباید جای خیانتی بمونه خودش خواسته الان هم چندساله داریم زندگی میکنیم بچه هم داریم قبلا اینطور نبود دوسه ماهه یجوری شده 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چرا خیانتمگه همسرت خیانت کرده

ببخشید اگه همسرشون خیانت کنه ایشون هم باید خیانت کنن !!؟

سوالتون درست نیست یا حداقل من قبول ندارم 

❌!!!!!(چرا خیانت مگه همسرت خیانت کرده )!!!!!❌

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀