2777
2789
عنوان

شرایط گرفتن بچه از بهزیستی چیه کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش چیه وقتی بچه داری یه بچه دیگه از بهزیستی بگیری؟

دوست دارم نجات دهنده یه انسان باشم مادر یکی که مادر نداره و مثل بچه خودم بزرگش کنم 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

بیا بچه منو ببر الانم بیداره ۳سال فقط بگم ریخت پاشش زیاده

از قضا منم یه دختر دارم خیلی شیطونه خیلی زیاد ماشالله کلا فقط وقتی خوابه همه چی ارومه و خودمم کلی دغدغه دارم ولی بازم دوست دارم یه بچه از بهزیستی بگیرم

دوست دارم نجات دهنده یه انسان باشم مادر یکی که مادر نداره و مثل بچه خودم بزرگش کنم

شرط کمک کردن طبق شرع و فرهنگ اینه که اول نزدیکان و بستگان بعد همسایه بعد اشنایان بعد کسی نبود میری سراغ غریبه

یعنی اطراف شما بچه ای نیست نیازمند باشه ؟ توی پول کیف و دفتر و اینا بمونه ؟؟ یا فامیل یا همسایه بچه ای نیست که بی بضاعت باشه؟

خب شما به این بچه های نزدیک کمک کنی وظیفتو انجام دادی قرار نیست برید یه ادم ناشناس رو بیارید بزرگ کنید اونا رو هم کسی میبره که بچه نداره 

=

شرط کمک کردن طبق شرع و فرهنگ اینه که اول نزدیکان و بستگان بعد همسایه بعد اشنایان بعد کسی نبود میری س ...

اره درسته کمک کردن به این صورت هم جای خودشو داره ولی این بچه ها پدر و مادر ندارن چه اشکال داره اگه طعم داشتن یه خانواده خوب بچشن البته من اگه تردیدی هم داشته باشم باید برای خودم باشه و اگه روزی این تصمیمو عملی کردم باید از خودم مطمئن باشم که مادر خوبی باشم

اره درسته کمک کردن به این صورت هم جای خودشو داره ولی این بچه ها پدر و مادر ندارن چه اشکال داره اگه ط ...

نمیدونم تصمیم شماست ولی بهت نمیدن چون اولا اون بچه ی خونی شما نیست بخاطر همین کلی تعهد باید بدی سلامتی روانی داشته باشی ملک به نامت باشه یه چیزی به نام بچه بکنی و ... تا بهت بچه رو بدن ولی خب راحت تر میتونی کمک کنی به بقیه بچه ها هیچ فرقی نداره کمک به بچه کمکه چه برای کسی که پدرمادر نداره چه کسی که پدرمادر فقیر داره

=

نمیدونی چه شرایطی داشت

نه والا فامیل دورمون هستن

خانومه سالن زیبایی داره همسرش فرهنگیه

بچه اولشون پسره ظاهرا بهزیستی گفته بوده فقط بچه ی همجنس بهشون میدن بخاطرهمین بچه ای که از بهزیستی گرفتن هم پسره