2777
2789
عنوان

سونوگرافی دقیق در اصفهان

11046 بازدید | 28 پست

هفته ی دیگه میخوام برم سونوی NT ,کجا برم که هم دقیق باشه هم بتونه جنسیت رو هم تشخیص بده. خیلیا دکتر احتیاط کار رو پیشنهاد دادن ولی الان  فکر کنم برای گرفتن نوبت دیر شده و نوبت نمیدن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

خانم دکتر حقیقی 

شمس آبادی چهار راه قصر ساختمان قصر نور سونوگرافی نور

اونجا دکترای دیگه هم هستن ولی شما بگو از خانم دکتر حقیقی نوبت می خوام

دنیا بهم ثابت کرد، توجه زیاد بی توجهی میاره 🌹

گلم من فکرکنم بتدنم دکتر احتیاط کار واست نوبت بگیرم

دوست من رادیولوژی اونجا کارمیکنه

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
سلام  خانم دکتر حقیقی  شمس آبادی چهار راه قصر ساختمان قصر نور سونوگرافی نور اونجا دکترا ...

اره خانم دکتر حقیقی هم خیلی خوبن

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
واقعا؟ خیلی ممنون میشم چون نزدیک هم هست بهم

زنگش بزنم؟

دقیقا سونوت چیه؟

چون من اصن سونوی بارداری و اینا ندیدم😄