2777
2789
عنوان

این فلج خواب چه کوفتیه اح

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 67 پست

وای..من عین چی به اینجور چیزا اعتقاد دارم و احتمالا اگه واسم پیش بیاد سکته کنم...ولی حدس میزنم همینجوری یهویی نیان..اغلب یا با طلسمن..یا مثلا یه خونه خیلی قدیمی باشه...در حالت عادی شاید خواب ذیدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا زیاد میشدم چیز عادی شده بود نمیترسیدم یه مدت بود تکرار نمیشد ولی الان دوباره میشم

برای من اینقدر عادی شده بود گ دیگه ازش نمیترسیدم🤣

ولی خداوکیلی یبار انقدر زور زدم بلند شم قشنگ روحم جدا شد از جسمم خودمو دیدم خابیدم ترسیدم دوباره افتادم رو خودم بیدار شدم. ولی در واقعیت هم اگاه بودم حتی ساعتم میدیدم چنده در این حد بود اگاهیم

لایک نکن خیرشو ببینی

نترس تا بترسی میاد نه واقعا از استرسه بگیر بخواب به راست برگرد بعد بگیر بخواب

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

آره خیلی بترسه احتمالش زیاده تو همون خواب سکته کنه

آره منم حس میکنم یکم ادامه دار بشه ممکن سکته قلبی پیش بیاد برامون 

موندم بعد این حالت تعداد تپش قلبمون چند 

بالا ۱۵۰ ؟

وای..من عین چی به اینجور چیزا اعتقاد دارم و احتمالا اگه واسم پیش بیاد سکته کنم...ولی حدس میزنم همینج ...

نه برا من خیلی اتفاق افتاده بیدارم بودم قشنگ چسمات باز میشه می تونی پلک بزنی ولی توانایی حرکت نداری گلهی توهم حرکت میزنی بعد یه چیز سیاه ظاهر میشه کمی بعد می تونی حرکت کنی

نه اهل دعا طلسم هستم نه خونمون قدیمی هس ده ساله ساخته شده

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

آره منم حس میکنم یکم ادامه دار بشه ممکن سکته قلبی پیش بیاد برامون موندم بعد این حالت تعداد تپش قلبمو ...

نمیدونم ولی در حدی میشه ک قلبم کامل حس میکنم انگار گرفتم تو مشتم