2777
2789
عنوان

این فلج خواب چه کوفتیه اح

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 67 پست
نه نمی‌دونم ولی حسی ک به قلبم دست میزنه یه چیزی

هیچی دست نمیزنه ،تلقین و ساخته ذهن خودته وسواس گرفتی 

ببین انسان به هر چیزی ۲۰روز فک نکنه کلا بیخیال میشه،سعی کن ۲۰روز کلا به قلبت فک نکنی عادی زندگیت بکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت همون بختکه ؟ وقتی بختک میشیم که صاف بخوابیم اونم بعضی مواقع و انگار یه نفر رو سینه هامون نشسته، نمی‌توانیم نفس بکشیم و داد بزنیم هیچ صدایی در نمیاد . اما این که تو میگی خیلی بده من فیلم ترسناک درباره همین دیدم و خیلی بد بود

اینی ک من شدم با بختک چه فرقی داره؟

بختک فقط احساس خفگی میکنیم انگار یه جسم سنگین روی سینه هامون هست . اما این که تو شدی جن اومد پیشت، از خونه فرار میکردی ولی همش یه خواب بود تا اینکه خواب پریدی این رسماً به کاووس بود 

بختک فقط احساس خفگی میکنیم انگار یه جسم سنگین روی سینه هامون هست . اما این که تو شدی جن اومد پیشت، ا ...

اولش اینجور شروع شد از خواب پاشدم ساعت دیدم یک بود آب خوردم دوباره اومدم سر جام 

چون امشب تنهام پذیرایی خوابیدم روبرو اتاق خواب ،حس کردم در اتاق خواب بسته شد چشام باز کردم دیدم آره واقعا نیمه باز شده حس کردم بابام اتاق داره سیگار میکشه بعد اومدن نشستن با خواهرم رو مبل زل زدن بهم هیچی نمیگن منم بزور پاشدم رفتم آشپزخونه قرآن بردارم همشم داشتم آیت الکرسی میخوندم بعد یهو دیدم بابام پاشد با سرعت اومد سمتم ،فرار کردم کلید از رو در برداشتم روشون قفل کردم خواهرم از داخل می‌کوبید در فرار نکن منم نجات بده ...رفتم تو کوچه اونجا یهو بلند شدم نشستم دیدم قلبم اومده دهنم از بس محکوم میکوبه ب سینه ام ،همش واضح میدیدم حتی بعد اینکه اومدم بخودم دیدم در اتاق خواب واقعا نیمه بازه!!!!!جزئیات تا اینجا یادمه ک کلید مامانم رو در بود ک جاکلیدی قرمز کفشدوزکی داره رفتم نگاه کردم دیدم آره کلید مامانم از داخل رو در جا مونده!