2777
2789
عنوان

ازدواج دومتون چن سالتون بود ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی که جدا شدم ۳۰ سالم بود با دوتا بچه

الان ۳۷ سالمه مجردم،  چند نفر تو فامیل بهم اصرار میکنن ازدواج کن، پیر میشی و... نمیدونم چرا شعورشون نمیرسه، من باید بچه هامو بندازم دور برم بچه مردم رو بزرگ کنم

خاستگار اومده برام میگه بچه هات پیش باباشون بمونن تو هم به درس و مشق بچه های من برس

بعد این فامیل های بی شعور میگن شوهر کن

از اولیش که با عشق بود چه خیری دیدم اخه

ببین دختر خوب مرد بچه دار نمیاد این طرز فکر توعه که کردن تو مغزت ببین خانوم اگه تو ازدواج کنی و این ...

نه اخه حس بد بم دست میده

من ک خودم خواستگار زیاد دارم

۲۴ سالمه 

خب من از اول فکر درس و کار بودم خانوادم نداشتنم

اینقدر حرص میخورم از ۱۷ خواستم دوره ببینم و درس بخونم نذاشتنم تا شدم این سنی

نه اخه حس بد بم دست میدهمن ک خودم خواستگار زیاد دارم۲۴ سالمه خب من از اول فکر درس و کار بودم خانوادم ...

و همین خانوادت اگه فردا برات مشکلی پیش بیاد نمیگن ما نذاشتیم فلان کنی میگن چرا نرفتی فلان کنی الان دوره ای نیس که بشینی خونه حرص نخور اونا نقطه ضعفتو پیدا کردن حتی ب زورم شده برو درس بخون برو دانشگاه برو سرکار نمون خواهرم