الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله اولی انتخاب بابام بود و ب اجبار ک خداروشکر تموم شد ولی دومی انتخاب خودم بود پسر دایمه خیلی خوشبختم و اصلا پشیمون نیستم چون واقعا بی نظیره خودش و خونوادش وهمه چیشون😍۹ ساله متاهلم و دوتا گل پسر دارم
اولی ۲۰سالگی فقط دلم میخاد بچه هام بزرگ بشن سرو سامان بگیرن از همینم راحت بشم دلم میخاد قبل مرگم ازش جدا بشم حالشو بگیرم بخاطر بدرد نخور بودنش بعد با خیاله راحت بمیرم
خب چرا برای قضیه ۱۵ سالگی ک خودمم مجرد موندم و ۲ هفته بود باید مرد بچه دار بیاد؟ نیومده ها ولی بقیه ...
ببین دختر خوب مرد بچه دار نمیاد این طرز فکر توعه که کردن تو مغزت ببین خانوم اگه تو ازدواج کنی و این دفعه ی مشکل بزرگتر پیش بیاد میگن طلاق نگیر تحمل کن چرا چون همونا میگن مشکل از توعه که همه طبابت میدن رو پای خودت وایسا کار کن درس بخون ی شغلی داشته باش بعد با کسی که دوسش داری ازدواج کن ترس از ازدواج با مرد بچه دار زندگیتو حروم نکن تو چند سالته؟؟