2777
2789
عنوان

ازدواج دومتون چن سالتون بود ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 45 پست
به هیچکس گوش نکن کار کن درس بخون ب وقتش اولی ازدواج مردی چیشد بقیه ازدواج کردن چیشدن ک توعم بشی مستق ...

خب چرا برای قضیه ۱۵ سالگی ک خودمم مجرد موندم و ۲ هفته بود باید مرد بچه دار بیاد؟ 

نیومده ها ولی بقیه اینطور بگن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر زود دومی میزاشتی حداقل ۲۰ بشی بعد

بله اولی انتخاب بابام بود و ب اجبار ک خداروشکر تموم شد ولی دومی انتخاب خودم بود پسر دایمه خیلی خوشبختم و اصلا پشیمون نیستم چون واقعا بی نظیره خودش و خونوادش وهمه چیشون😍۹ ساله متاهلم و دوتا گل پسر دارم

اولی ۲۰سالگی فقط دلم میخاد بچه هام بزرگ بشن سرو سامان بگیرن از همینم راحت بشم دلم میخاد قبل مرگم ازش جدا بشم حالشو بگیرم بخاطر بدرد نخور بودنش بعد با خیاله راحت بمیرم 

بله اولی انتخاب بابام بود و ب اجبار ک خداروشکر تموم شد ولی دومی انتخاب خودم بود پسر دایمه خیلی خوشبخ ...

ای جان پایدار بمونین🤍🤌🏻😍

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

وای چقدر زود دومی میزاشتی حداقل ۲۰ بشی بعد

من خودم سنم کم بود ازدواج نکردم 

بخدا تا ۲۲ حس میکردم زوده و بیخیال 

همین الانم بیخیالم 

چون اون ازدواجمم زوری بود ک ۲ هفته ای جدا شدم

خب چرا برای قضیه ۱۵ سالگی ک خودمم مجرد موندم و ۲ هفته بود باید مرد بچه دار بیاد؟ نیومده ها ولی بقیه ...

ببین دختر خوب مرد بچه دار نمیاد این طرز فکر توعه که کردن تو مغزت ببین خانوم اگه تو ازدواج کنی و این دفعه ی مشکل بزرگ‌تر پیش بیاد میگن طلاق نگیر تحمل کن چرا چون همونا میگن مشکل از توعه که همه طبابت میدن رو پای خودت وایسا کار کن درس بخون ی شغلی داشته باش بعد با کسی که دوسش داری ازدواج کن ترس از ازدواج با مرد بچه دار زندگیتو حروم نکن تو چند سالته؟؟