سلام دوستان من شوهرم تا یکی دو هفته دیگه سربازیش تموم میشه میخوام براش جشن بگیرم البته دو نفری چون خیلی اهل شلوغ بازی نیست و میدونم دوست داره دوتایی باشیم اینم بگم که عقدیم میشه لطفا چندتا ایده و نظر خوب مثل همیشه بهم بدین و کمکم کنین تا شوهر بدقلقم رو خوشحالش کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم کیک سفارش بده طرح پلنگی لباس نظامیاروش بزنن البته ببین لباسش چه رنگیه ومیتونی هم ارم اون رسته ای که هست بزنن روکیک یه غذای خوشمزه هم درست کن که غذاهای خدمت خوب نیست بیچاره هاسوتغزیه میشن
برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی کنه
کجا واسش جشن میگیری؟ما که هنوز عقدیم میشه بیشتر توضیح بدی که قراره چیکار کنی
منم عقدم ... هنوز ک سربازی دوماه دیگه تموم میشه میخام برم وی ای پی کافه رو رزرو کنم بعد کیکو ببرم اونجا بذارم قبلش ، ..نوشیدنیم سفارش بدم از قبل ... ک میز تزئین کنن بعدش با شوهرم بریم کافه ک حسابی سوپریز بشه
منکه میخام سربازی شوهرم تموم شد عکسشو با لباس سربازی رو کیک بدم بزنن
اره چه فکر خوبی ..چند وقت خدمتش مونده؟
شوهر من ۸ ماه مونده😊
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)