2777
2789

کیف اینا رو تحویلشون میدی بهم گفت پی دی آف سوالات رو داری گفتم نه گفتم بیا بفرستم برات منم اسنپ دم در منتظر بود نتونستم گفتم آخه اسنپ دم در منتظرمه گفت خو باشه شمارمه اینه پیام بده بفرستم برات گفتم باشه تا روز آزمون پیام دادم پی دی آف فرستاد گفت پس دی آف شماره ۱ و ۳ و ۷ بخون گفتم باشه خواندم بچم اسهال گرفت نتونستم برم خدایش دیگه هیچ مزاحمتی اذیتی منو نکرد اما دوباره نوبت گرفتم برای آزمون بهش پیام دادم گفت دوباره همون شماره پی دی آف ها رو بخون ۱ و۳ و ۷ گفتم خب چرا مگه سوالات تکراری هستن اینا نگفت گفت بخون تو منم نخوندم اعتماد کردم حالا فردا آزمون هست با یه شرایط سختی التماس مادرشوهر بچم بگیره برم آزمون بدم چیکار کنم یعنی از کجا میفهمه؟ 

واقعی هست یا دروغ میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون پی دی آف همونننننن سوالات طرحشون اینا همون پی دی آف امتحان آیین نامه هستش

اره فکر کنم حدود ۲۰ تا نمونه سواله که برگشون هم زرده من مربی رانندگیم برام فرستاد تو اینستا سوالاش بود 

سوالات ازمون دقیقا همونا بود منم اونا رو خوندم یکم هم کتابو خوندم دفعه اول بدون غلط قبول شدم ولی اگه وقت نداری همون نمونه سوالا رو بخونی کافیه 

اره فکر کنم حدود ۲۰ تا نمونه سواله که برگشون هم زرده من مربی رانندگیم برام فرستاد تو اینستا سوالاش ب ...

مبدونم برام سواله چرا گفت ازمونت شماره ۱ و ۳ و ۷ هست

مبدونم برام سواله چرا گفت ازمونت شماره ۱ و ۳ و ۷ هست

اهان الان متوجه منظورت شدم

من یکی دو سال پیش آزمون دادم فک کنم سوالای هرکسی با کناریش فرق میکرد شانسی بود که بهت چه سوالی میفته 

حالا فردا برو ازمون بده معلوم میشه 

شاید آشنا داره اونجا  

گفته که به فلانی مثلا نمونه سوال ۷ رو بدین 

اهان الان متوجه منظورت شدم من یکی دو سال پیش آزمون دادم فک کنم سوالای هرکسی با کناریش فرق میکرد شانس ...

فک نکنم آخه پی دی آف ۲۰ تا کارتکسه هست چطوری گیر من دقیقا همون کارتکس ۱ یا ۳ یا ۷ میاد

فک نکنم آخه پی دی آف ۲۰ تا کارتکسه هست چطوری گیر من دقیقا همون کارتکس ۱ یا ۳ یا ۷ میاد

برای منم عجیبه 

میگم که شاید به آشنایی کسی سپرده 

حالا شما اگه وقت داری همه رو بخون اون سه تا کارتکس رو هم بیشتر بخون