2777
2789
عنوان

کیا فاصله سنی با مادرشون سی وهفت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 89 پست
نه اصلا عین همون نیست! نکنه تصورتون از توان فقط زایمانه؟!!!بچه ی ۱۳ ساله رو با زن چهل ساله یکی میدون ...

دقیقا مسئله همینه ک  فقط به توانایی زایمان نیست 

حتی پزشک ها هم بالا 35 سال بارداری پر خطر میدونن ک سلامت بچه باید خیلی چک بشه چون میگن سن بالاست و احتمال بیماری بالا ...

این به همه ابعاد بر میگرده ...

اینکه هرچیزی یه سنی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی متاهلی و بچه داری تا واردش نشی چیزی ازش یاد نمیگیری درمورد بقیه ی مسائل زندگی چیزی که شما میگی ...

عزیزم ظاهرا شما کامنت من رو درست نخوندید!

نگفتم صرفا زندگی متاهلی!

چطور ممکنه یک آدم به تجربیاتش اعم از اطلاعات زندگی متاهلی سال به سال اضافه نشه؟ تجربه رو که همیشه نباید خود آدم تجربه کنه!

مثلا ممکنه یکی تو ۱۵ سالگی ازدواج کرده باشه و اشتباهاتی تو زندگی متاهلیش کرده باشه که اگه تو سن بالاتر میبود طبیعتا انجام نمیداد، چرا؟ خب چون از اطرافیان تجربه های بیشتری کسب کرده بود

البته این یه مثاله و قرار نیست صد در صد برای همه باشه

همونطور که ممکنه یه زن حتی با وجود ازدواج به موقع و زایمان به موقع بازم حوصله ی بزرگ کردن و تربیت بچش رو نداشته باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خانمایی که توسن ۳۵ به بالا زایمان کردن اکثرشون دوقلو آوردن و دکترا گفتن کیفیت تخمک بعده ۳۵ بهتره 

واگه بچه ای مشکل دار میشه بخاطر کیفیت اسپرم اقاست که پایینه ؛ یعنی مردها توسن کم اسپرم شون کیفیت دارن بعده ۴۰ اینطور نیست ولی خانما تو سن ۳۵ تا ۴۵ کیفیت تخمک هاشون بالاست 

لطفا برید تحقیق کنید متوجه حرفم میشید....

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

دقیقا مسئله همینه ک فقط به توانایی زایمان نیست حتی پزشک ها هم بالا 35 سال بارداری پر خطر میدونن ک س ...

خب پزشکا اشتباه میکنن، پزشکا یه زمانی هم دارو هایی برای زنان باردار تجویز میکردن که نتیجش شد تولد نوزادان با نقص عضو!  و کلی اشتباهات دیگه

میخواید چند صد نفر رو براتون بیارم که بالای ۳۵ بچه آوردن و بچه هاشون نه تنها سالمن حتی باهوش تر از خواهر و برادر های بزرگترشونن

این رو من نمیگم همون خواهر برادرای بزرگترشون میگن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خب پزشکا اشتباه میکنن، پزشکا یه زمانی هم دارو هایی برای زنان باردار تجویز میکردن که نتیجش شد تولد نو ...

نه راستش من حرف پزشک ها از کل جامعه بیشتر قبول دارم تا کسی که میخواد تعصب وار کار خودشو تایید کنه...

شما هرجور مایلی میتونی زندگی کنید ولی هرچیزی سنی داره شب خوش

نه راستش من حرف پزشک ها از کل جامعه بیشتر قبول دارم تا کسی که میخواد تعصب وار کار خودشو تایید کنه... ...

دنبال توجیه شما نیستم ولی صرفا جواب کامنتتون رو میدم

اتفاقا حرف شما بیشتر از تعصب میاد

وقتی هزاران مورد خلاف حرف پزشکای مورد قبول شما تو جامعه هست، نباید باعث بشه یکم مستقل فکر کنید؟!

من کار خودم رو تایید نکردم! من گفتم هیچ نسخه ی یکسانی وجود نداره

یکی دوست داره ۲۰ سالگی مادر بشه و یکی چهل سالگی، هر دو هم توانش رو دارن، ما کی باشیم که تعیین تکلیف کنیم؟!

آدما محصولات کارخونه نیستن که روند زندگیشون و اتفاقاتی که رقم میزنن یکسان باشه!

شب شما هم خوش🌹

دقیقا مسئله همینه ک فقط به توانایی زایمان نیست حتی پزشک ها هم بالا 35 سال بارداری پر خطر میدونن ک س ...

پزشک ها …وه خوردن مامان من ۴۶ سالگی من و بدنیا آورد از همه بچه های فامیل باهوش تر و موفق تر شدم و البته زیباتر

نه راستش من حرف پزشک ها از کل جامعه بیشتر قبول دارم تا کسی که میخواد تعصب وار کار خودشو تایید کنه... ...

بعد حالا چون خیلی نظر پزشکا رو قبول دارید، اینم بگم

کسایی بودن که به خاطر بیماریشون یه دکتر گفته پات رو باید قطع کنن و یه دکتر دیگه همون پا رو عمل کرده و حالا سالمه 

میبینید دکترا هم نظراتشون فرق داره...

دنبال توجیه شما نیستم ولی صرفا جواب کامنتتون رو میدماتفاقا حرف شما بیشتر از تعصب میادوقتی هزاران مور ...

نظراتتون خوندم کاملا عالی و پخته نظردادین!کمتر کسی تواین سایت مثل شما پیدامیشه

فاز اون خانم وامثاااال اون خانم اصلا برام قابل درک نیست بارها دیدم توتاپیکای مختلف از این قبیل نظرات مزخرف دارن صرفا چون پدرشوهر مادرشوهرشونن سنشون بالاست😂دلیل دیگه ای ندیدم داشته باشن!

کی گفته بالای ۴۰ سال نباید بچه اورد ب چ دلیل  ی  مشت دلیل مسخره!

زودپیرمیشن مریض میشن ازبین میرن!

چ زیاد مادرایی دیدیم سن پایینتر بودن بچه رو روانی کردن از هیچ نظرخوب نبودن زودترم شگسته شدن وازبین رفتن

اخه چ ربطی داره؟

حالا این خانم چون سن کم بچه دار شده مخالف بچه داری سن بالاست اگ خودش انتخابش این بود بحثش فرق میکرد این مدل ادما واقعا حال ادمو بهم میزنن

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

نظراتتون خوندم کاملا عالی و پخته نظردادین!کمتر کسی تواین سایت مثل شما پیدامیشهفاز اون خانم وامثاااال ...

خیلی ممنون، نظر لطف شماست❤

دقیقا

متاسفانه خیلیا نمیتونن بپذیرن که آدم ها متفاوتن

پس کاملا عادیه که روحیات، سلیقه ها، انتخاب ها و

رفتار هاشون هم متفاوت باشن

اصلا توجه نمیکنن که شاید مادر و فرزندانی باشن که با وجود فاصله ی سنی زیاد مشکلی ندارن و اتفاقا موفق هم هستن

و ممکنه با این حرفشون ( که تو سن بالا نباید بچه آورد ) روحیه ی اون مادر یا فرزندش رو نابود میکنن

با این حرفا فقط حال دل دیگران رو ممکنه بد کنن و این اشتباه رو به دیگران تلقین کنن که نباید تو سنین بالاتر بچه آورد!

نظراتتون خوندم کاملا عالی و پخته نظردادین!کمتر کسی تواین سایت مثل شما پیدامیشهفاز اون خانم وامثاااال ...

امضاتون عالیه❤