زهراخانوم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 3632 عنوان طبیعیه برای بله برون و نشون کردن انقدر استرس دارم🥲🥲 139 بازدید | 11 پست صفر تا صدشو میگید چجوریهاگه بخوایم حداقل مهمون رو دعوت کنیم اولویت با کیاستاول اول تا اخرش چطور میگذره؟دختر که نباید چیزی بگیره؟و اینکه ما نمیتونیم مختلط بزنیم برقصیم خونه هم کوچیکه اگه کلا رقصو بزن و بکوب نباشه مشکلی داره؟؟ :) دیروز | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کمند_موچولو عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 3049 دختر لباس و آرایشگاه با خودشه با دیزاین خونه و گل آرایی
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3766 استرس نداشته باش عادیه اول فکر کنم خانواده ای پسره مهمون دعوت میکنه
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43492 نشون کردن که رقص نداره😂 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
کمند_موچولو عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 3049 نشون کردن که رقص نداره😂 بله برون همون نامزدیه خیلیا دارن
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43492 والا ما واسه بله برون درجه یکا رو فقط گفتیمدیزاین خونه با ما بود و پذیراییکیک و هدیه ها با اونا بودشامم خوردیم با پدر و مادراخبر خاصی نیس با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
زهراخانوم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 3632 نشون کردن که رقص نداره😂 مامانم و مامان نامزدم میگفتن خونمون کوچیکه زنونه مردونش کنیم برای رقص 😐 بعد من هی میگفتم نههه اخه اینا چیه میگین اصلاپس کسی نمیرقصه تو بله برون چرا هرکس یه چیزی میگه؟😐 :)
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43492 بله برون همون نامزدیه خیلیا دارن نمیخوادتو نامزدی باید خودتو بگیری😂 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
زهراخانوم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 3632 والا ما واسه بله برون درجه یکا رو فقط گفتیمدیزاین خونه با ما بود و پذیراییکیک و هدیه ها با اونا بودش ... شام حتما باشه؟ چند نفرو دیدم فقط یه مهمونیه یکی دو ساعته بودرقصم داشتین؟ :)
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43492 مامانم و مامان نامزدم میگفتن خونمون کوچیکه زنونه مردونش کنیم برای رقص 😐 بعد من هی میگفتم نههه اخه ا ... نه بابا رقص چی آخهبعد عقد برقصین دیگهجلسه نشون کردن یه جوریه آدم برقصه با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43492 شام حتما باشه؟ چند نفرو دیدم فقط یه مهمونیه یکی دو ساعته بودرقصم داشتین؟ نه لزوماما خواستیم احترام بذاریمتازه شامم فقط با مامان باباها خوردیممهمونا که رفته بودننهمن کل مراسم نشسته بودم یا عکس مینداختیماصن جای رقصیدنم نبود با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه