الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته طبق قانون وقتی زن حق طلاق بگیره تازه با مرد برابر میشه حقش !
نه اینکه هر وقت خواست بدون دردسر بره طلاق بگیره
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
وقتی بی تجربه بفکر این شروطی فقط کسانی که تجربه طلاق دارن میدونن حق حضانت فرزند وحق طلاق مهم ترین هس ...
حق خروج از کشور هم خیلی مهمه
برای خیلی ها
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ببخشید این رو میگم ولی وقتی با کسی ازدواج میکنید که بهش مطمئنید اصلا چرا باید به طلاق و حق طلاق در آیندهای که نیومده فکر کرد؟ چرا نباید به خوشبختی فکر کرد؟
ببخشید این رو میگم ولی وقتی با کسی ازدواج میکنید که بهش مطمئنید اصلا چرا باید به طلاق و حق طلاق در ...
چرا فکر می کنی اونایی که طلاق گرفتن از روز اول روی پیشونی شون نوشته بوده این مرد بد است، بدبخت می شوید ؟!!!
جدا از این که بد نیست در مورد وکالت طلاق (حق طلاق نداریم...... وکالت هست) بخونید و اطلاعاتتون رو بالا ببرید
میخوام بپرسم چند سالتونه واقعا؟ نسل قدیم هستید یا در شهر خیلی سنتی زندگی می کنین ؟؟؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊