2777
2789
عنوان

شروط ضمن عقد و مهریه به این شکل که میگم خوبه تعیین کنم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 22 پست
چرا فکر می کنی اونایی که طلاق گرفتن از روز اول روی پیشونی شون نوشته بوده این مرد بد است، بدبخت می شو ...

عزیزم من شاید چون سنی ندارم و بابت تجربیات کمم اینطور برداشت میکنم. فقط ناراحت میشم که یه خانم از همین الان باید به طلاقشم فکر کنه همین... یعنی یه مرد خوب پیدا نمیشه؟

عزیزم من شاید چون سنی ندارم و بابت تجربیات کمم اینطور برداشت میکنم. فقط ناراحت میشم که یه خانم از هم ...

من فکر کردم شاید مثلا از نسل قبل باشید یا خیلی سنتی باشه اطرافتون.... البته که مرد خوب هست عزیزم ولی اینهمه آدم که طلاق گرفتن، اول زندگی شون و وقتی بله رو میگفتن که هرگز فکر نمیکردن یه روزی برسه به طلاق.... برای طلاق قانونا زن در ایران خیلی اذیت میشه 

برای همین اکثریت حرف از وکالت طلاق میزنن که اشتباه مصطلح و رایج به عنوان حق طلاق میگن....

تا وقتی به اون مرحله میرسن دیگه نیاز به باج دادن و .... نباشه و بتونه جدا بشه

وگرنه هیچکس به قصد طلاق گرفتن که ازدواج نمیکنه روز اول‌‌‌....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید این رو میگم ولی وقتی با کسی ازدواج می‌کنید که بهش مطمئنید اصلا چرا باید به طلاق و حق طلاق در ...

چون احمق نیستم احتمال شناخت ناکافی یا اشتباه رو صفر بذارم فقط به توهم خوشبختی دلخوش باشم هر چیزی ممکنه حتی وقتی کاملا مطمئنی

از هیچ مردی هم نمیشه مطمئن بود در ضمن بحث فقط این چیزا نیست همین که مرد حقی رو داره که من ندارم این در حالیه که احتمال اسیب زن تو رابطه بیشتره و نیازش به راه فرار هم بیشتر  اصلا منطقی و انسانی نیست و مرد هم سواستفاده میکنه 

چون احمق نیستم احتمال شناخت ناکافی یا اشتباه رو صفر بذارم فقط به توهم خوشبختی دلخوش باشم هر چیزی ممک ...

تو خیلی جو زده ای و اینجوری هم میمونی 

ب نظزم‌حق نفس کشیدن مرد رو هم بگیر  ازش مطمعن شی 

تو خیلی جو زده ای و اینجوری هم میمونی ب نظزم‌حق نفس کشیدن مرد رو هم بگیر ازش مطمعن شی

تاپیکاتو یه دور خوندم خیلی وضعت خرابه

مردی هستی با نقاب زن و به شدت عهد بوقی