2777
2789
استرس اظطراب نمیگیری ؟ من ب این فک میکنم ک از بدن خودم مشاهده گر دنیام همش با خودم میگم بقیه هم مثل ...

متوجه نمیشم منظورت چیه ج دیدی؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

متوجه نمیشم منظورت چیه ج دیدی؟

نگاه منظورمه اینکه ما صحنه رو برو رو میبینیم فقط وبعد اون طرف هم از چشم خودش میبینه ما تسلط به چشم کسی نداریم اونم نداره برام عجیب میاد میترسم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی ک دیگ این فکرا از سرت افتاد

یا قرآن میخونم یا میرم فیلمی چیزی میبینم البته کمدی که بهش فک نکنم آخه یه مدت خیلی واقعا شوهرم عصبیم میکرد واین فکرا همش تو ذهنم میچرخید وواقعا خودم استرس میگرفتم که نکنه خطایی انجام بدم ومیترسیدم از این فکرا

پس بهتره هروقت دیدی از این فکرا میاد سراغت خودتو سرگرم کنی

چجوری اخع من واقعا دارم عذاب میکشم ذهنم همش میگه تو تنهایی کسی ب دیدت تسلط نداره ب هر طرف ک‌نگاه میکنم فیلم هم نکاه میکنم این فکر میاد ت ذهنم یا شخصیت های فیلم میبینم میگم همه دیذ جدا دارن چرا من باید سر این موضوع عذاب بکشم بترسم  یا ذهنم میگه مطمعنی همه مثل تو میبینن شاید ت اشتباه میبینی همه جور دیگ میبینن باز میگه چرا ت ب دید بقیه تسلط نداری وفقط از بیرون مشاهده گری چرا ت از داخل بدنت مشاهده گری 😭 این فکرا داره منو از پا در میاره حس خفگی بهم دست میده  ی جوری شده ک میگم من قبلا هم این طوری میدیدم؟ حالا چرا برام عذاب اور شده چی تغییر کرده