2777
2789
شغلت چیه؟انگاری فهمیده نقطه ضعفته هی میخاد به روت بیاره

توی اداره کارمیکنم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خجالت نداره رک و راست بگو من ادمی نیستم باهرکسی دوست باشم خیلیا معیاراتی که من تو ذهنم برای دوستام در نظر دارم رو ندارن پس ترجیح میدم خودم باشم تا اینکه با یه مشت احمق باشم 

من همیشه حرفام رو رک و راست به شوهرم میزنم راجب خودم و هیچ عبایی از گفتنش ندارم وقتی نتونی این چیزای ساده رو بهش بگی اون هیچ فرقی با بقیه برات نداره باید یکیو کنارت داشته باشی تا بدون نگرانی راجب خودت باهاش صحبت کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خواهراش با دوستاشون زیاد وقت میگذرونن تو واسش عجیبی

راستشو بهش بگو چ اشکالی داره مگه

تازه جز این میتونی دوست جدیدهم پیدا کنی یا رابطه ات رو با همینایی ک داری صمیمی تر کنی 

عزیزم باور کن فقط و فقط بخاطر اینکه توو ذهنت از این موضوع رنج میبری و خجالت میکشی فکر میکنی نامزدتم الان فکر بدی میکنه یا چی 

آدما متفاوتن، وقتی میگه چرا با دوستات وقت نمیگذرونی خیلی راحت بگو من اهل دوست و رفیق بازی نیستم 

این خیلی طبیعیه که یه نفر هیچ دوستی نداشته باشه، اصن یه نفر بهترین دوستش خانوادشن، 

بگو جتما خودت خیلی رفیق بازی که اینقد برات عجیبه که یکی دوستی نداشته باشه.بگو اونایی که باهاشون مراو ...

گفتم همینارو

خودش فقط دوتا صمیمی داره که ماهی سه بار باهاشون وقت میگذرونه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

شرمندگی که نداره ولییی احساس میکنم هدف نامزدت از این سوال دقیقا گیر دادن به رفیق نداشتنت نیست، بیشتر مشکلش با تیپ شخصیتیتون هست که منجر به نداشتن دوست شده که خب یکمم واقعا عجیب هست! یعنی چی که بیکار و علاف نیستم یا دوست منجر ب خیانت و دردسر و... میشه؟! 

و اینکه برام مهم نیست رفیق داشته باشم و....

این حرفا یکم بوی خودخواهی میده. و از طرفی اگر هی دوست داری وقتتو با نامزدت بگذرونی ممکنه یکم وایب وابستگی و آویزون بودن بهش داده باشی و از این موضوع کلافه باشه. بهرحال بنظرم نگرد دنبال این که چرا می‌پرسه چرا رفیق نداری، بگرد ببین کجای رفیق نداشتنت یا کجای شخصیتت داره اذیتش می‌کنه 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
شرمندگی که نداره ولییی احساس میکنم هدف نامزدت از این سوال دقیقا گیر دادن به رفیق نداشتنت نیست، بیشتر ...

خانوادم دورانی ک باید با رفیقام میگشتم سختگیر بودن و باعث میشد رابطها تموم بشن💔💔

گفتم همیناروخودش فقط دوتا صمیمی داره که ماهی سه بار باهاشون وقت میگذرونه

کاریش نداشته باش.همسره منم دو تا دوست صمیمی داره دائما با هم هستن و از قضا همسایه دیوار به دیوارسون هم شدیم دیگه حدس بزن از سر کار میان اول باید همو ببینن🤣من کاری ندارم باهاس و دخالت نمیکنم چون میشناسم دوستاشو و خیلی ادمای متشخصی هستن‌.در عوض من هیچ دوستی ندارم و همیشه تنها میرم بیرون و گردش و باشگاه و ..مهم نیست واسم اصلا چون اهل رفیق بازی نبودم و نیستم کلا.

همه مثل هم نیستن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

گفتم همیناروخودش فقط دوتا صمیمی داره که ماهی سه بار باهاشون وقت میگذرونه

خب چرا همینو صادقانه بهش نمیگی؟ و اینکه الان ک‌دیگه خانوادت کاری ندارن میتونی دوست پیدا کنی. وااااااقعا دوست خوب نعمت خیلی خیلی بزرگیه

کاریش نداشته باش.همسره منم دو تا دوست صمیمی داره دائما با هم هستن و از قضا همسایه دیوار به دیوارسون ...

منم اتفاقا خوشحالم کـه با دوستاش رابطه خوبی دازه

خب چرا همینو صادقانه بهش نمیگی؟ و اینکه الان ک‌دیگه خانوادت کاری ندارن میتونی دوست پیدا کنی. واااااا ...

الان ۲۱ سالمه و بسیار بسیار مشغله ذهنی کاری و درسی دارم و نمیرسم صبح از ۸ تا ۲ظهر بعضی وقتام ۴عصر گیرم

دیگه وفتی نمیمونه بجز اخرهفته که اونم با خانوادم هستم و نامزدم دیگه

خب چرا همینو صادقانه بهش نمیگی؟ و اینکه الان ک‌دیگه خانوادت کاری ندارن میتونی دوست پیدا کنی. واااااا ...

دوست پیدا کردن یه سنی داره یه وقتی داره.ازش بگذره دیگه پیدا نمیشه.

من خودم تو باشگاه اشنا میشم باهاشون ولی بعد که دوره تموم میشه کلا فرامدش میشن.

دوستی دوران دبیرستان و دانشگاه هست که میمونه با ادم.

یا دوستای هم محله ای

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دوست پیدا کردن یه سنی داره یه وقتی داره.ازش بگذره دیگه پیدا نمیشه.من خودم تو باشگاه اشنا میشم باهاشو ...

خب ایشون ۲۱ سالشه تازه! بهترین دوستای من شاید بشه گفت دوستای دانشگاهم هستن که با بعضیاشون حتی توی ۲۷-۸ سالگی آشنا شدم. تازه تو تیمای کوهنوردی، دوچرخه سواری و امثالهم خیییلی میشه دوستای خوب و هم فاز پیدا کرد حتی در سنین بالا

بهش بگو دوست خوب پیدا کردن سخته کسی که همش دنبال پول آدم نباشه یا دنبال منفعت نباشه یا دنبال شوهر آدم نباشه بگو اونا که داشتن و رفیق باز بودن پشیمونن والا 

ما خودمون چندتا دوست آویزون داشتیم همش دنبال خوردن و بردن بودن کات کردیم 

یکسری دوست و آشنا هم داشتیم که زیاد رفت و آمد داشتند آخر معلوم شد زن و شوهر ها ضربدری به هم خیانت کردن و کار به چ.اقو. کشی اینا رسید . ماهم ترجیح دادیم هرگز دوست و آشنا و مهمون نداشته باشیم . بگو ازدواج کردیم باهم وقت بگذرونیم دیگه رفیق بازی معنی نداره والا

یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....