2777
2789
عنوان

پز نه نشاط بله

1085 بازدید | 30 پست

سلام به همه عزیزان 🌸  

راستش وقتی اون مطلب رو نوشتم که خونه رو تمیز کردم(تاپیک قبل)، فقط خواستم یه حس خوب و یه تجربه شخصی رو به اشتراک بذارم. نه قصد پز دادن داشتم، نه مقایسه با کسی.  

تمیزکاری اون خونه با اون همه وسایل واقعاً سخت بود و وقتی تموم شد، حس خوبی داشتم که خواستم با شماها شریکش کنم.  

اگه برداشت دیگه‌ای شد، متأسفم. ولی قضاوت‌های سریع واقعاً ناراحت‌کننده‌ست.  

هممون تجربه‌هایی داریم که شاید برای بعضی‌ها عادی باشه، ولی برای خودمون مهمه.  

ممنون از اونایی که انرژی مثبت دادن و خسته نباشید گفتن 🙏  

برای بقیه هم آرزو می‌کنم همیشه با دل خوش و بدون قضاوت زندگی کنن ❤️

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بعضیا یه نفر خونه‌شو تمیز می‌کنه، فوری می‌گن پز داده!  

انگار گفتن "خسته نباشی" واسه‌شون سنگینه، ولی قضاوت کردن آسونه.  

اگه یه نفر از خودش تعریف کنه، می‌گن خودشیفته‌ست؛ اگه نگه، می‌گن بی‌عرضه‌ست!  

واقعاً نمی‌دونم بعضیا دنبال چی‌ان، ولی بدونین:  

من نه دنبال تأییدم، نه دنبال لایک. فقط واقعیتو گفتم.  

اگه کسی از تمیزی خونه‌م سوخت، آب بذاره کنار دستش، شاید آروم شه 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

لحن بیان شما این حس رو‌منتقل میکرد اسی

نیاز نبود تو عنوان متراژ بزنی

یه عده هم که‌کلا براشون عجیب بود شاید با تهران‌مقایسه‌میکنن مثلا‌میگفت‌کسی که خونش ۲۰۰متر‌نمیاد‌نی نی سایت

ما خودمون شهرستانیم خونمون ۲۲۵متر و‌اینجا یه چیز معموله البته خونه ۴۰متریم هست ولی بیشتر خونه ها متراژ بین ۱۵۰تا۲۰۰رو‌دارن

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحن بیان شما این حس رو‌منتقل میکرد اسینیاز نبود تو عنوان متراژ بزنییه عده هم که‌کلا براشون عجیب بود ...

خیلی ناراحت شدم از حرفاشون 

ببین اصلا من تاپیکتو خوندم مونده بودم کاملا که چرا انقد عجیبه برا یه عده و چرا باید فکر کنن الان این پز دادنه 

واضح بود که اون جزئیات خونه برای این مطرح شدن که حجم بالای کار رو نشون بدن 

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

آروم باش 

بد مطرح کردی منم اولش فکرکردم مثل بعضیا داری پز میدی(یه نفر چند هفته پیش تاپیک زد و عکس از خونه میلیاردری گذاشت بعد که بچه‌ها فهمیدن هوش مصنوعیه دیگه غیب شد و جواب نداد) چون دروغگو تو سایت زیاده بچه هام حق دارن فکرکردن خونه ۲۰۰ متری تو بالاشهر تهران داری می‌دونی قیمتش چقدر میشه؟؟؟ بالای ۳۰۰  ۴۰۰ میلیارد 

لحن بیان شما این حس رو‌منتقل میکرد اسینیاز نبود تو عنوان متراژ بزنییه عده هم که‌کلا براشون عجیب بود ...

پس باید چی میگفتم 

میگفتم خونم بزرگه بازم که پز تلقی میشد 

اصلاااا مننن هر چییی بگممم برای شما پز دادنههه 

بنظرمن اون جزییاتی ک گفتی فقط برای این بود ک حجم کار کردنتو بگی من پز دادنی توش ندیدم واینکه خسته نب ...

مرسی 😔✨❤

آروم باش بد مطرح کردی منم اولش فکرکردم مثل بعضیا داری پز میدی(یه نفر چند هفته پیش تاپیک زد و عکس از ...

چکار قیمت داری 

بستگی به دید طرف داره وگر نه خیلیا ها نگفتن پز میدی و فلان 

خب منم جنوبم خونم 350 متره این خیلی عادیه

اصلا بهتم زد از کامنتاشون

بعضیا یه نفر خونه‌شو تمیز می‌کنه، فوری می‌گن پز داده! انگار گفتن "خسته نباشی" واسه‌شون سنگینه، ولی ...

من‌پز دادنی ندیدم.چون‌منم خونم بزرگه و امروز دقیقا در حال تمیزکاری بودم دقیقا درکت کردم..نمیدونم چرا بعضی اینطوری برداشت کردند...درسته گاهی میان اینجا دروغ میگن یا پز میدن..اما آدم‌خودش عقل داره باید بفهمه کی داره پز میده کی داره فقط حسشو به اشتراک‌میزاره