2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یک زن تا این حد کثیف باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مثل من خونه ای ک تحویل گرفتیم یک طویله ب تمام معنا اما خودم تمیزش کردم رنگ زدم 

کابینتاش سفید بود اما بسکه تمییز نشده بود سیاه بود من اقدر ب خونه رسیدم چهار ساله داخلشم الان میخام بلند شم چون صابخونه شعورش نمیرسه 

بگین از این ادمها یکم تعجب کنیم😅

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

خونه منم خیلی کثیف بود نامرد به تمام دیوارا میخ زده بود عکس وتابلو زده بود.اشپزخونه و کابینتا غرق روغن بود تو درپوش.سینک و همه گوشه های خونه هسته زیتون بود.من قبول دارم نوزاد داشت سخت بود اما میخ رو دیوار همه جای خونه ربطی نداشت به این موضوع

بعضیا فکر میکنن چون خونه خودشون نیست هربلایی بخوان میتونن سر خونه زندگیشون بیارن. 

خب یکی نیست بگه خودتونم دارین زندگی میکنین اونجا حالتون بهم نمیخوره 

ادم یجا رو تمیز و مرتب میکنه حال خودش خوب میشه حس بهتری میگیره من که اینطوریم 

مثل این میمونه ادم خودشو نشوره حموم نره بعد بگه خلاصه تهش خوراک مور و ملخ میشم 

خودتم میگی نوزاد ...نوزاد کل زندگی ادمو تعطیل می‌کنه ..اون بدبخت وقت نداشته به دستشویی برسه .خونه تم ...

عزیزم اینابهونس نوراد ک ۲۴ ساعته روپای ادم نیست من دوتابچه کوچک همزمان داشتم جفتشونم شربودن اماهمیشه خونم تمیزبودو همه کارهامم ازجمله ترشی و لوبیا و.....خودم انجام میدادم چرافک میکنی نوزادداشتن ینی تعطیلی خونه وزندگی ؟ طرف خودش چندشش نمیشد تواونجا زندگی میکرد

خودتم میگی نوزاد ...نوزاد کل زندگی ادمو تعطیل می‌کنه ..اون بدبخت وقت نداشته به دستشویی برسه .خونه تم ...

عزیزم دوسال اینجا میشسته اون حجم از خاک و شنریزه کار دو سه ماه نبود .. اصلا دلیل نمیشه نوزاد بهونه بشه ک روغن پشت گازت تمیز نکنی چای ریخته شده رو درو تمیز نکنی

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

وای من یادمه خونه پدریمو‌ که خریدیم مامانم میکفت من نمیام داخل تا خدماتی نیاد ببین سوسک رو پرده پذیرایی میرفت و‌میومد بعد  میگفت این سوسکا واسه این پشته میز ناهار خوریه غذا جمع میشه پشمامون‌ریخته بود 

حیاط خلوته توش گربع و موش زاییده بودن بوی 💩میومد

۱۰روز اونجارو سابیدن مامانم از تو حیاط شلنگ اب اورد از پنجره پذیرایی تو کف سالن و‌شست🤣🤣🧟‍♀️🧟‍♀️

مگه برای بازدید رفتیم ندیدین؟چقدر کثیف و بی مسئولیت

اون موقع ک رفتیم نگاه کلی بود تک ب تک ک در کابینتاش باز نکردیم .. چون هنوز وسایلاش جمع نکرده بود 

منم خونه خریده بودم به حدی کثیف بود که تمام کابینت درها شیرآلات همه رو عوض کردم کردمش نوساز بعد رفتم ...

ماهم دیوارارو رنگ کردیم درا رنگ شد .. خداروشکر خیلی بهتر شده