2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یک زن تا این حد کثیف باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 51 پست
وای مثل من خونه ای ک تحویل گرفتیم یک طویله ب تمام معنا اما خودم تمیزش کردم رنگ زدم کابینتاش سفید بود ...

ماهم رنگ زدیم سیاه بود دیوارها بهتر شد . صاحب خونه هم بد چیزیه 😑

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

وای من یادمه خونه پدریمو‌ که خریدیم مامانم میکفت من نمیام داخل تا خدماتی نیاد ببین سوسک رو پرده پذیر ...

خونه مامانم که اصلا کثیف نبود ولی قدیمی بود بازسازی کردن

بابام رفت نیرو از سرگذر آورد تمام خونه رو ضدعفونی کردن وشستن و طی کشیدن و رفتن

بعد خودمون رفتیم طی کشیدیم و براق کننده زدیم 🤕🤕🤕

ما تو مرحله وسواس قرار داریم🤧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه منم خیلی کثیف بود نامرد به تمام دیوارا میخ زده بود عکس وتابلو زده بود.اشپزخونه و کابینتا غرق رو ...

نوزاد داشتن درسته وقت ادمو میگیره اما دلیل بر اون همه حجم از کثیفی نمیشه .. بخدا مچ دستم درد گرفته بود از بس دارارو سابیدم

ماهم رنگ زدیم سیاه بود دیوارها بهتر شد . صاحب خونه هم بد چیزیه 😑

اصلا تخفیف نمیده بهمون خودش همیشه میگقت ک مستاجرای قبلی بد یودن من مثل چشمام از خونه مراقبت میکنم نکه منتی باشها من خودم از کثیفی بدم میاد

اما انسال میخام بلند شم برم ی خونه نو

بعضیا فکر میکنن چون خونه خودشون نیست هربلایی بخوان میتونن سر خونه زندگیشون بیارن. خب یکی نیست بگه خو ...

دقیقا همین نظرو داشتم ک چون خونه خودشون نیست انقد گند بزنن .. نمیدونم والا چطور تو استکان چایی میخوردن با اون خاک کابینت و کثیفی... 😑😑

وای من یادمه خونه پدریمو‌ که خریدیم مامانم میکفت من نمیام داخل تا خدماتی نیاد ببین سوسک رو پرده پذیر ...

وایییییییی ما قبل اینخونه یجا رفتیم بازدید کنار دیوار فک کنم پنجاه تا سوسک مرده بودن هرجای خونه پا میزاشتم سوسک مرده بود ی زنده هم دیدم .. سوسکای بزذگ و چاق قهوه ای..دوتا پا داشتم دوتا هم قرض کردمو فرارررر

اصلا تخفیف نمیده بهمون خودش همیشه میگقت ک مستاجرای قبلی بد یودن من مثل چشمام از خونه مراقبت میکنم نک ...

دیگه یعضیا خون باباشونو میخان بگیرن..